31

до 40

преди 3 години

Нали, Кремлин куп е ехеееее...

30

Анонимен

преди 3 години

Добре че си осъзнал като човешко същество., дано, дано. Ама не вярвам, всичко това е само на думи, иначе си оставаш същия.

29

Анонимен

преди 3 години

До до 45Ооооо! И при Виденов съм се изхранвал. Не бери грижи за мен. И атаките на мутра покровителствана от тройна съм преживял. Палежи на жилище, яки батки около дома, чупене на имущество, съдебни дела с кошаревски свидетели, среднощни обаждания, отказ от действия на полицията. Се някак ще преживея.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 46На Шарапова на един Уимбълдън и се размина. Запратената от нея топка мина сантиметри над клекналото дете подавач до мрежата.

27

Анонимен

преди 3 години

Правилника е ясен. Какво силно, слабо, преиграла, на 50 година, неволно, сърбин бил и т.н. Като удариш някой с топка извън игрова ситуация аут! Ама да, ама не няма. Точка! Българите бихме древна Гърция по брой философи. Беше ядосан, че бе надигран и прати топката без да гледа.

26

до 45

преди 3 години

Ти мисли тебе кой ще те храни като вожда ти приключи участие. Дано не доживееш да разбереш.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43И след като пукнат кой ще ви храни?

24

Анонимен

преди 3 години

Това беше правилната реакция от страна на Джокович, малшанс за него. Но нека го приеме с достойнство. Стига с тези конспирации, това е една нелепа ситуация и който и да е щеше да е дисквалифициран.

23

Анонимен

преди 3 години

На Ролан Гарос трябва много да се постараят и да измислят нещо правдоподобно за публиката как да го изгонят. Иначе хората ще вземат да задават въпроси.

22

Анонимен

преди 3 години

Тоя турнир вече стана безинтересен ...

21

Анонимен

преди 3 години

Тоя си го получи. Да си овладява нервите. А тука като чета какви извратени коментари има, леле майко. Били го прецакали, наквасили, постановки. Абе вие сте болни мозъци, тотално на идеологическа основа. Москва ви е деформирала мозъците яко.

20

Анонимен

преди 3 години

Той си се прицели доста добре в нея защото я гледаше преди да метне топката ,просто не е очаквал че ще я центрира така прецизно и точно в гърлото

19

BG

преди 3 години

*** американци. Първо суперсимулация за червен картон. Второ с голяма радост налагане на най-тежкото наказание. Спомняте ли си Серина срещу Осака, вместо отстраняване - търпеливо изслушване на "афроамериканската красавица" ? Нека си гледат Тиафо и Серина. Другата година освен Рафа и Роджер, и Ноле да не отиде. Може пък до финала да стигнат младежите Тръмп и Байдън?

18

Анонимен

преди 3 години

Джокович и 100 титли да имаш, пак ще си останеш един балкански ***, далече от човешката класа на Федерер... Нищо не става от тебе.

17

Анонимен

преди 3 години

Новак, "Новичок" все оръжие за масово поразяване.

16

Анонимен

преди 3 години

Без значени мразен ли е, сърбин ли е, искат ли да го прецакат и т.н ..... той е профисионалист и трябва да се държи като такъв. Това все пак е спорт и е за милиони а не махленските турнирчета. А те го обърнаха в нещо неприятно за гледане с тия чупения на ракети псувни изпускане на нерви. Уж елитен спорт то стана като футболен мач от трета селска лига.

15

снн

преди 3 години

това си беше нападение и опит за убийство. жената е приета в болница и ще струва много лечението и включително психична травма лечението може да отнеме години.тоя свърши

14

Анонимен

преди 3 години

За мен Новак е на -добрият тенисист и момче с голямо сърце .Сигурна съм,че това не е умишлено.Просто даде повод да бъде отстранен, за да не стигне Надал и Федерер по титли. Годни лицемери.Защо не дисквалифицираха Серина Уилямс?!Да мен турнира приключи.

13

Василев

преди 3 години

Турнирът в Сърбия сърбинът си го направи умишлено и се зарази умишлено, за да е готов именно за турнирите от Големия шлем, за да не му направят провокация!Не само хората и съдиите, но и всяка тревичка в парка на тенис комплекса в Ню Йорк е против сърбина!Това е Ню Йорк, това не е Белград или Нови Сад!Агент Деймиън Бранкети!ЦРУ!!!

12

Анонимен

преди 3 години

Зарази умишлено много хора с вирус, сега нападна и удари бедната жена. Мина границата.