fallback

В началото на февруари следващата година ще се проведе поредното издание на тенис турнира Sofia Open, в който ще се включат голям брой тенисисти от цял свят.

Oще по темата

За съжаление българската публика отново няма да може да види родният номер 1 при мъжете Григор Димитров, който обясни, че няма смисъл да има напрежение от това, че той по всяка вероятност няма да участва на един "частен турнир".

Решението на Гришо отново повдигна сериозна дискусия, след като той досега участва в едно единствено издание на турнира в трите му издания. Сега вероятно ще го пропусне отново.

Спортният журналист Крум Савов отбеляза, че така или иначе този турнир е направен за Григор Димитров и за да може българската публика да го види на живо. Според Савов в тениса няма държавни турнири и всички, на които се подвизава първата ни ракета, са именно частни.

"Някой ако може да ми обясни как така 10 български деца и още 50, с които аз общувам покрай моя син, когато ги попиташ кой им е идол, обикновено казват Надал, Федерер или Джокович", категоричен беше той.

Крум Савов смята, че щом в класацията на младите тенисисти Григор Димитров идва на четвърта позиция, това е най-показателното.

Асен Григоров пък защити първата ни ракета и обясни, че Димитров не живее от 16 години в България и това, че в България да го обвиняват, че не е българин е голяма "излагация".

По думите му в медиите у нас постоянно се изливат негативни коментари и новини за най-добрия български тенисист.

Видеото с цялата дискусия вижте на сайта на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

До Анонимника

преди 5 години

Анонимен Цървула не!Защо не си забиеш един фишек в шляканото чуждестранно дупе и да се гръмнеш!Комплексари!Само плюещи, злобни разбирачи!

47

Писна ми

преди 5 години

Аман от писания за тоя Гришо. Да прави каквото иска - изобщо не ми дреме.

46

:):)

преди 5 години

Гришо за жалост се превръща в ***, факт ...че си зяпаме цар футбол

fallback