48

До Анонимника

преди 5 години

Анонимен Цървула не!Защо не си забиеш един фишек в шляканото чуждестранно дупе и да се гръмнеш!Комплексари!Само плюещи, злобни разбирачи!

47

Писна ми

преди 5 години

Аман от писания за тоя Гришо. Да прави каквото иска - изобщо не ми дреме.

46

:):)

преди 5 години

Гришо за жалост се превръща в ***, факт ...че си зяпаме цар футбол

45

Анонимен

преди 5 години

От 15 години не съм в България но говоря перфектен български а тоя *** фъфли и съска като говори. Кога стана кюмюрджия кога ти почерня г...за. Познавам и хора по 30 години живеят в чужбина без грам акцент. Доста ограничен интелектуално плазмодий.

44

Ганчо

преди 5 години

Този е загубен вече за тениса. Песента му свърши. СКОРО ЩЕ БЪДЕ СЛЕД 30-ТО МЯСТО. Той много от отдавна не е български състезател. Той е професионалист и ходи да печели пари за да храни онова пиле до него иначе има много кандидати за нея. Скоро време ще бъде забравен и от привържениците му в родния му град. ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ЗАПОЧВА ДА ГОВОРИ РАЗВАЛЕН БЪЛГАРСКИ. МОЖЕ БИ КОПИРА ЕДНА БЪЛГАРСКА ПЕВИЦА, КОЯТО СИ СМЕНИ ИМЕТО - КЕМИ- И СЕГА В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ НЕ Я ПОМНИ. ЖАЛКА РАБОТА.

43

Shark

преди 5 години

При помиите, които постоянно се изливат по адрес на Гришо нищо чудно, че не иска да участва. Вие какво искате, да го плюете постоянно, а той да ви идва на крака да ви прави евала. Няма как да стане това. Добре че все още не е приел чуждо поданство, а се състезава за България.

42

Анонимен

преди 5 години

донесете 2 автобуса БГ селяни в Швейцария да викат за Роджър Федерер на някой турнир и дори той ще се замисли следващия път дали да участва. Гледах по телевизията въпросния турнир в София и ме беше срам. То не бяха виканици, крясъци, освирквания. Нито един тенисист не заслужава подобно отношение

41

Реалист

преди 5 години

Има много причини нашия Гришо да не участва на турнира в София и всяка една от тях е напълно достатъчна. Примерно: За България е по-добре някакви спортни деятели да не се хвалят, че сме нещо в тениса, визирайки Гриши, за чиито успех те нямат и грам принос. Нека се стегнат и да помогнат на български тенисисти да влязат поне в топ 100. За турнира в София е по-добре Гришо да не участва, защото публиката се държи по изключително невъзпитан начин на неговите мачове, уж го подкрепя.

40

Анонимен

преди 5 години

До KrumEКоментираме и си споделяме мнението бе.Забранено ли е?

39

Анонимен

преди 5 години

До ДЕМКолкото аз съм анонимник, толкова и ти.

38

ДЕМ

преди 5 години

До Анонимен 33Каза един анонимник като теб.

37

KrumE

преди 5 години

Ама разпенте го тоз Григор ве. 'ко го гледате? Ай, ша ви са....Сериозно. Когато печели и е номвер 2 в света всички го целуват и му се радват и редят за автограф. Крум Савов си е класически хейтър. Все недооценен, все плюе. Какво е създал? Освен децата си, да са му живи и здрави и да не са толкова злобни катъо тейко си. И Григор и Бербатов не ги харесват тези, на които все някой им е длъжен. Помня как Витомир пък плю по Каратанчева, като я хванаха с допинг.

36

Анонимен

преди 5 години

В интерес на истината, когато григор участваше, публиката се държеше по меко казано просташки начин.Дали пък Григор не ще да се разграничи.

35

Русия

преди 5 години

Крум е прав . Оня в дясно е смешен.

34

Bill Charlie

преди 5 години

На кой му дреме вече за този лузър. Той дори и български не говори вече. Смотльо. От 30 г. съм в щатите и не съм забравил езика, тоя гей вече мъца, значи е супер ***.

33

Анонимен

преди 5 години

Жив и здрав.Ако участва на София опън - ще спечели един турнир през годината.Като не участва - няма да спечели.Като му отпаднат точките от АвстралияОпън и Ротердам, към края на февруари ще е след 30-то място.

32

ОБЕКТИВЕН

преди 5 години

Прав е Крум че този турнир го направиха за Григор.И понеже държавата дава пари,той продължава да съществува (Джокович опита в Сърбия,но не стана и всичко прикрючи).Истина е обаче,че турнирите са частни.Защо след като това е причина да не идва, миналата година дойде?Значи нещо тогава е било договорено, което сега се отказва.А с приказките му"горд съм,че съм българин" прекали.Никой друг от топ10 не повтаря колко е горд...Асен да вземе да се поучи как се прави реклама.

31

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТурнирът вече не е турски.

30

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен29Ти познаваш Надал и Федерер?Ако не ги познаваш, на какво основание го казваш?

29

Анонимен

преди 5 години

За Надал и Федерер ще кажа, че са земни и човечни въпреки, че са звезди в спорта. А за Димитров ще кажа, че не вижда по-далече от носа си.