Снимка: Олег Попов/Dnes.bg
fallback

Дядото на най-добрият български тенисист Григор Димитров – Господин, е починал преди 10 дни. До днес обаче тази новина е била крита от първата ни ракета, защото родителите му не са искали това да повлияе на играта му в Мелбърн, съобщава "24 часа".

Oще по темата

Става дума за дядо му по бащина линия Господин, на когото самият Григор е кръстен.

Едва след приключването на мача на Димитров с британеца Кайл Едмънд, близки на тенисиста са му споделили за трагичната загуба.

Григор Димитров не веднъж е споделял, че дядо му има огромна роля за неговото развитие, след като навремето е продал ниви, за да помогне на младия талант да се развие в спорта.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

Алекс

преди 6 години

Естествено ,че са постъпили правилно като не са му казали.Напълно възможно и дори почти сигурно,подобна новина щеше да повлияе на психиката му.За да бъдеш номер 3 в който и да е спорт, трябва да даваш всичко от себе си .Тенисът е приоритет номер за Григор и това е нормално.Тези които не го разбирате, точно поради тази причина сте смешни драскачи и пенкилери и никога няма да бъдете шампиони в нищо.

44

Дедо мрази тенисо

преди 6 години

за един истински тенесист и при това трети в досегашната класация загуба на мач десет дена след загуба на нещо за което нензаел неможе да буде причина да е весел, непринуден без да каже едно изречение за дедо си Господин на когото на Гиго е кръстен Григор, та некаде да пуснаха опечалената му снимка, тъжната му дума или буквите не неговото стенене, Ъ Ъ Ъ, пуснаха как пъшка в Австралия

43

Анонимен

преди 6 години

Глупаво е да не му кажат. Ако ми се случи няма да ги погледна повече тези които уж мислят за мен.

fallback