45

Алекс

преди 6 години

Естествено ,че са постъпили правилно като не са му казали.Напълно възможно и дори почти сигурно,подобна новина щеше да повлияе на психиката му.За да бъдеш номер 3 в който и да е спорт, трябва да даваш всичко от себе си .Тенисът е приоритет номер за Григор и това е нормално.Тези които не го разбирате, точно поради тази причина сте смешни драскачи и пенкилери и никога няма да бъдете шампиони в нищо.

44

Дедо мрази тенисо

преди 6 години

за един истински тенесист и при това трети в досегашната класация загуба на мач десет дена след загуба на нещо за което нензаел неможе да буде причина да е весел, непринуден без да каже едно изречение за дедо си Господин на когото на Гиго е кръстен Григор, та некаде да пуснаха опечалената му снимка, тъжната му дума или буквите не неговото стенене, Ъ Ъ Ъ, пуснаха как пъшка в Австралия

43

Анонимен

преди 6 години

Глупаво е да не му кажат. Ако ми се случи няма да ги погледна повече тези които уж мислят за мен.

42

Анонимен

преди 6 години

По-добре да му бяха казали на момчето, не мисля, че щеше да му попречи на представянето, дори можеше да има положителен ефект

41

Анонимен

преди 6 години

Не им завиждам на успелите и известните хора в България. Все ще се намерят купчина пръдльовци да омаловажат успехите им. Браво Гришо!

40

Ххх

преди 6 години

Типично по Български,започват да говорят каквото им падне.Продал бил нивите,прода щото не са негови,ако бяха негови нямаше и да си помисли за това.

39

нн

преди 6 години

Голяма грешка. Момчето не е заслужавало това. На лъжата краката са къси, казва народа.

38

Петърчо

преди 6 години

Така решили така направили. Кои сте вие да казвате как трябва да постъпят? Аз съм сигурен че и дядо му не би искал неговите здравословни проблеми да повлияят на играта на любимия му внук за който е направил толкова много. Аз постоянно критикувам Гришо и този път нямаше да е по-различно като се има предвид че е крайно непостоянен и много често губи от анонимни тенисисти. Но това не означава че за всичко трябва да се намира причина за критика. Разбирам семейството му и им изказвам съболезнования.

37

Анонимен

преди 6 години

Никой не плюе Григор. Напротив, постоянно му стискаме палци! Съжалявам за дядо му! Но решението на родителите да не му кажат, ако изобщо е истина това, е елементарно. Не можеш да поставяш един миг от кариерата пред семейството.

36

случаен

преди 6 години

Доста злоба и простотия се излива, а дано им стане по-леко на тези българи, като плюят и дават акъл.

35

Анонимен

преди 6 години

Не всичко е пари, Гришо!Съчувствия!Ама близките ти би трябвало да го знаят това...Турнири ще има много, а любимият ти дядо е само един.

34

Въй въй

преди 6 години

Въй въй въй... на мене само Али Ръза ми е важен...

33

Анонимен

преди 6 години

*** смешното семейство. Как може да не му кажете да се сбогува с човека . Това е просто един турнир, другото е реалния живот. Той сам може да прецени , кое е по важно. Срам.

32

пий си хаповете

преди 6 години

да си пие аповете навреме а не да ми са разожда нагоре -долу докато деда му починал

31

Анонимен

преди 6 години

АБЕ СТИГА С ТОЯ ГРИШО БЕ!! НАПИШЕТЕ НЕЩО ЗА КОТКАТА ,ПАПАГАЛА И ЛЮБОВТА ОТ 5 КЛАС!!ЗА 5 ГОДИНИ ЗАБРАВИ БЪЛГАРСКИЯ,ФЪФЛИ КАТО ***-ПРЕЗ 5 МИНУТИ "ГРИШО,***,МАША И ПАК ***" А СТИГА ВЕЧЕ!!!

30

До 25

преди 6 години

На такъв като теб,пожелавам всички роднини да пукнат и да живееш сам като куче още 100 години.

29

Петко

преди 6 години

Добро решение. Животът е за живите... Нищо не се променя. Особено важни са ни ВСИЧКИ близки. Посредствени драскачи....

28

СЕМЕЙСТВО

преди 6 години

Това е Глупост - Да почине най-обичания човек от теб и да крият .Канибалите са имали такава Традиция - ядат си Родителите и след като ги изходят им казват кой са изяли .Падна ми в очите григор и семейството му -

27

от Бибо за Гиго

преди 6 години

и къде е лицето, думата, тъгата за дедо Господин на когота Гиго бил кръстен Григорскоро ще ни покажат Султана как казва на микрофона: Гиго дръж се, ние сме зад теб в този труден момент за целиа народ когато ти едновременно преждевременно загуби дядо си по бащина линия, а имали той дядо по майчина, а, така де и навремнно загуби спечелен мач въпреки че направи и невъзможното ЕдинМъдьо да спечели това което му се искаше без много много да тарачи из коропцинниъ курт у Мельобуренд

26

криворазбрания тенис

преди 6 години

на Гиго дедо му починал, а на Едмънд му се родил дядо; дядото се каза Полуфинал Мелбърновски Шлемовичев