Снимка: БТА
fallback

Григор Димитров започна отлично участието си на Откритото първенство на Австралия, след като преодоля младия австралиец Кристофър О'Конъл със 7:6(2), 6:3, 6:3.

Противникът на нашето момче е 231-и в ранглистата на ATP и е сочен за един от големите таланти в тура, но така и не успя да се противопостави на българинa.

С този успех инерцията на българина продължава и той вече има на сметката си 6 поредни победи, след като преди това триумфира в Бризбън.

Следващият опонент на 25-годишния българин е южнокореецът Хеонг Чунг, който постигна "чиста" победа с 3:0 сета над Ренцо Оливо.

Чунг е 105-и в световната ранглиста и е сочен за най-големия азиатски тенис талант от новото поколение.

Подробности за срещата четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 7 години

Кака му Никол го стяга, не е като "сибирячката"!

15

Анонимен

преди 7 години

Браво на Димитров, успех в следващите кръгове за да ни радваш всички нас с българските си победите .Виждам че има хора, които много се притесняват че григор ще отпадне на следващия кръг, дори и така да стане това не променя факта , че Григор Димитров е най добрия български тенисис на всички времена, а и победата в втори кръг няма да промени този факт, така че само си хабите нервите в притеснения.Победа ни радва ,а загубата е нещо което го има в спорта, затова се нарича спорт.

14

Анонимен

преди 7 години

До Браво Гришо: Григор израства прихически и го показа в последния турнир и сега. Нека плюят запъртъците, остави ги. Едни работят конструктивно други могат само да плюят на успехите на другите. Некадърници...

fallback