Снимка: Димитър Кьосемарлиев
fallback

Общ преглед

Част от автопарка на Румен Гайтански - Вълка се съхранява при камионите на ВОЛФ и ДИТЦ. Съдът е дал разрешение да бъдат иззети 8 автомобила, съобщава БНТ.

Три от тях - "Бугати", "Ролс Ройс" и "Мерцедес" са открити. Останалите пет се издирват.

Oще по темата


Доказателства по разследването показват, че тези луксозни автомобили са закупени с пари от кредита, отпуснат от ББР.

Днес бяха обискирани имоти на Гайтански. Действията на прокурори, служители на Комисията за противодействие на корупцията и полицаи са във връзка с разследването на кредит, отпуснат на фирма на Гайтански от Българската банка за развитие.

Под надзора на Софийската градска прокуратура КПК провежда разследване за присвояване на близо 150 млн.лв. от ББР.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

142

Глоба

преди 1 месец

А нас ни търсят дори и за продажбите на лични вещи по куриерските фирми, за 50 лева да продадеш нещо и хиените искат да грабят! Защото от бедния човек лесно се взима!

141

Анонимен

преди 1 месец

Защо институциите не разследват всички, които имат коли на стойност на милиони. Откъде са тези пари. Реалният резултат ще е потресаващ! Разбира се фиктивния ще е почти никакъв.Не разследват такива с коли за милиони, да не говорим за недвижимите имущества, но разследват и гонят хората, които даже са си продали лична вещ по куриерска фирма за дънък за продажбата на личната вещ... Те незнаели дали е лична вещ, и автоматично ти се попълва декларацията с продажбата и дължим данък

140

Бай Иван 2

преди 1 месец

Пак прах в очите на слепите ! Какво ни замимавате с тези коли за 2,3 млн лева! Той откраднал 130 млн ние се занимаваме с 2 ,3 млн.Шиши ш откраднал по вече ! Него кога ще го подгоните? Чакате Доган да вземе превес и тогава ли?А боко кога ? Всичко е ставало с благословията на Боко!

fallback