142

Глоба

преди 1 месец

А нас ни търсят дори и за продажбите на лични вещи по куриерските фирми, за 50 лева да продадеш нещо и хиените искат да грабят! Защото от бедния човек лесно се взима!

141

Анонимен

преди 1 месец

Защо институциите не разследват всички, които имат коли на стойност на милиони. Откъде са тези пари. Реалният резултат ще е потресаващ! Разбира се фиктивния ще е почти никакъв.Не разследват такива с коли за милиони, да не говорим за недвижимите имущества, но разследват и гонят хората, които даже са си продали лична вещ по куриерска фирма за дънък за продажбата на личната вещ... Те незнаели дали е лична вещ, и автоматично ти се попълва декларацията с продажбата и дължим данък

140

Бай Иван 2

преди 1 месец

Пак прах в очите на слепите ! Какво ни замимавате с тези коли за 2,3 млн лева! Той откраднал 130 млн ние се занимаваме с 2 ,3 млн.Шиши ш откраднал по вече ! Него кога ще го подгоните? Чакате Доган да вземе превес и тогава ли?А боко кога ? Всичко е ставало с благословията на Боко!

139

защо са ни избори

преди 1 месец

До "защо да ходим на избори" - ще ви кажа. Сега са ударили един крадец, който е известен отдавна, и вие с право се възмущавате на "забавеното правосъдие". Но като не ходите на избори, рано или късно със сигурност тези, които ходят, ще ви докарат нова "Жанвиденова зима" - тогава просто децата ви ще заспиват гладни, а възрастните ви роднини ще вземат 3 долара пенсия/месец. :) Тогава много ще искате да ходите на избори, вервайте ми. Но ще е късно. :)

138

Анонимен

преди 1 месец

Ще отидат точно там, където отидоха и парите и картините от КТБ и на Божков колекцията - при Шишан. А пък вие продължавайте да се радвате на "възмездието".

137

Майната Ви

преди 1 месец

Има ли още наивници да вярват, че тази пропагандна шумотевица ще донесе резултат. САмо преди 2 години Кирцата арестува Мухобойко. После го освободи, целунаха се, прегърнаха се и после направиха дори правителство. А глупаците лапат мухи и мечтаят неща които никога няма да се случат.

136

ПроСоТо

преди 1 месец

долу адина колега С ОСНОВАНИЕ споминя Божков...И на негоВЗЕХА,ИЗЗЕХА,ОТКРАДНАХА уникални артефакти ,но какво стана?..-Ами нищо,просто го ОГРАБИХА !...А човека имаше намерение да създаде нещо като "музей"..По света подобни намерения се приемат и ПОДКРЕПЯТ..Справка-Различните "Музеи" на милиардери..Но у нас вилнее МУТРИНСКАТАПРОСТОТИЯ !!!!..Ето и с прословутия "Исторически парк" :..-ТоталноНЕКАДЪРНИТЕ ЗЛОБАРИ "включиха цялата държавна машина" да УНИЩОЖАТ нещо УНИКАЛНО !

135

ПроСоТо

преди 1 месец

некой ще познае ли след колко дни тая чутовна сага ще се забрави ?..Просто "атовете" се заритаха напоследък,и то яко,както никога до сега..Макар че "МЕТОДИТЕ" им са едни и същи..Мутринщината израстна..Вече не е в детските си години,макар че акъла им е същия..ТОТАЛНО ОБЪРКАХА дереджето в Бг !..ТОТАЛНО !..И главните "герои" за това саБоко Тиквата,Прасчопеевски,доган и Ко. Всъщност,ако човек си направи една ретроспекция на миналото ще се обърка от ФАКТА колко много "величия" са участвали в

134

Чичо

преди 1 месец

То където и да подхванеш някой такъв все ще лъсне я кредит от ББР, я източем еврофонд.... ама никой не им държи сметка. Трябва да гръмне нещо такова, че да се активизира инспектората. Щото най-лесно е само да лапкаме.

133

баба мара

преди 1 месец

много важно взели му колите ама тои изчезна всичката ни работа е такава

132

Анонимен

преди 1 месец

Буци тия ни ги е чувал , ни ги е виждал , по новините разбрал за тях..

131

Анонимен

преди 1 месец

Сега Баце ще каже, че през 2019 г. той не е бил премиер,че не познава Мавродиев и, че с голи ръце е удушил Вълка.

130

Анонимен

преди 1 месец

Властите нека си ги карат тези автомобили, а Вълчо си е взел 150 милиона от държавната банка, както и останалите 5 лимузини. Кой е на печалба е повече от ясно!

129

хаха

преди 1 месец

Като му вземат трабанчето ша се оправи масрафа ;)

128

Анонимен

преди 1 месец

Никой не верва вече на власта и държавните институции. Те са за да работят за мафията, за да ги пази. Защо да ходим на избори, пак ще си е същото власта ще пази мутрите, крадците, наркомафията и пр.

127

Анонимен

преди 1 месец

Напуснали страната интересно как по въздух или по суша и имат ли забрана за напускане. А това което са им иззели - бълха ги охапала - едно нищо във сравнение с това което са взели от ББР. А кумчо Върчо не е ли близък с ББ?

126

ВИТИЗ НЕВИЖДАН

преди 1 месец

САМО ЕВТИН ЦИРК СЕ РАЗИГРАВА ПРЕД ОБЩЕСТВОТО КАК БАЧКА МВР И ПРОКУРАТУРАТА!!!!!!!НАЛИ ЗНАЕМ,ЧЕ ПОСЛЕ ЩЕ ГИ ВЪРНАТ ТЕЗ МПС-ТА!!!!!

125

Само в Бг--34г.

преди 1 месец

Много шум , и накрая ---НИЩО !Някой да е осъден до сега ???

124

Анонимен

преди 1 месец

А кога ще му ги върнат , нали това следва , системата ни е до болка позната ... Ще завърши както винаги :"Няма достатъчно доказателства'' ! Заради небрежността и най-вече от неграмотните държавни служителЕ от герб !

123

Случаен минувач

преди 1 месец

Аз не мога все още да разбера защо така Вълка скоропостижно избяга от България. Макар че това още нищо не означава. Ето - Божков също избяга, пък после съвсем спокойно се върна и се оказа, че прокуратурата не може да му спретне дори едно качествено обвинение. Сега може да се случи същото. Цялата работа ми се струва буря в чаша вода.