Снимка: БГНЕС
fallback

Делото "Дебора" продължава днес в Пловдив с разпит на свидетели. Подсъдим в процеса е бившият ѝ приятел - охранителят Георги Георгиев, обвинен в нанасяне на прорезни рани с макетно ножче, насилствено подстригване на косата ѝ и заплахи с убийство.

В петък Районният съд в Пловдив разпита първо пострадалата Дебора Михайлова, която получи над 400 шева по лицето и тялото. После изслуша основните десет свидетели.

Днес предстои съдът да разпита още толкова. После в два различни дни ще чуе вещите лица, които са изготвили експертизите, включително и най-оспорваната - съдебно-медицинската.

Адвокатите на Дебора и прокуратурата поискаха за подсъдимия максималната присъда - десет години затвор. Делото се гледа при закрити врата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

ЕДНА МАЙКА

преди 3 седмици

До всички с долните коментарчетаПожелавам ви от сърце да изпитате всичко онова, което е изпитало това момиче и нейното семейство! Каквато и да е, никой няма право на подобни изродщини към и върху когото и да било! *** сте! Прехвърлихте се на майката и върху нея да плюете. И какво общо има жанра на музиката, не разбрах?! Или сте от подръжниците на тази ШИЗОФРЕНИЧНА ГНЯЗ, която съсипа това момиче и семейството му?? За съжаление не е само този, много са/сте като него! Дано всичко ви се връща!

29

До

преди 3 седмици

Живот да го осъдят най-после! Да страда!

28

ароматния пръч

преди 4 седмици

Вчера даваха един филм с Клинт Истууд "Непростимо".Уестърн,в който изпозастреля хора пребили една жрица на любовта.Тогава правосъдието там тепърва е прохождало.Днес биха ги осъдили.Не я знам каква е,но за да е снимала клип е амбициозна и си е нейно право да си живее живота,както си иска,което пък не дава право на никойда я пребива.Тя е жертвата,а не той.Друг въпрос е при тези обществени реакции дали няма да отнесе прекомерно наказание,но едва ли много смятат,че трябва да остане ненаказан.

fallback