Снимка: БГНЕС
fallback

Учителката от детска градина "Фантазия" във Велинград е освободена. Тя бе задържана вечра за 24 часа, след като в социалните мрежи се появи видео, на което се вижда как тя удря и дърпа за косите дете.

По случая е образувано досъдебно производство, но към момента няма повдигнато обвинение.

Иззети са документи и видеозаписи от детска градина "Фантазия", която се води иновативна. Ще бъдат разпитани и родители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Всички са в кюпа !

преди 3 седмици

И ''тия'' са , като ''тия'' в Парламента-мента-мента !

15

Анонимен

преди 3 седмици

Фантазия е тази детска градина, фантазия на ужасите! Въпросната "учителка" е вероятно също скубана и бита зс възпитание и това за нея е най-естественото нещо на света. И да караш насила 5 годишни деца да спят е уродливост. Ако въпросната има деца да се самосезира и "Закрила на детето", защото 100% и те са скубани, бити и затваряни на тъмно.

14

Кой определиНормите?

преди 3 седмици

До До 2 - Ти ме смая! Ако наистина в една група могат да се приемат до ТРИ СОП-аджийчета, не мога да си представя как би могла да се справи дори и най-най-опитната учителка. Дали това важи и за отделните паралелки в училище? Защото всички знаем какво вършат в отделни случаи някои от децата със СОП и че не е възможно да се проведат нормални учебни занятия в техните класове. Ами ако се съберат три такива на едно място? Въоръжена охрана ли да наемат за децата си останалите родители?!

fallback