16

Всички са в кюпа !

преди 3 седмици

И ''тия'' са , като ''тия'' в Парламента-мента-мента !

15

Анонимен

преди 3 седмици

Фантазия е тази детска градина, фантазия на ужасите! Въпросната "учителка" е вероятно също скубана и бита зс възпитание и това за нея е най-естественото нещо на света. И да караш насила 5 годишни деца да спят е уродливост. Ако въпросната има деца да се самосезира и "Закрила на детето", защото 100% и те са скубани, бити и затваряни на тъмно.

14

Кой определиНормите?

преди 3 седмици

До До 2 - Ти ме смая! Ако наистина в една група могат да се приемат до ТРИ СОП-аджийчета, не мога да си представя как би могла да се справи дори и най-най-опитната учителка. Дали това важи и за отделните паралелки в училище? Защото всички знаем какво вършат в отделни случаи някои от децата със СОП и че не е възможно да се проведат нормални учебни занятия в техните класове. Ами ако се съберат три такива на едно място? Въоръжена охрана ли да наемат за децата си останалите родители?!

13

До 2

преди 3 седмици

МОН- човци и НПО-та да покажат не с 1 СОП как се оправят в ежедневието в ДГ, а с цели 3 броя! Защото по закон в една група може да има до 3 броя!И да кажат защо майките на такива деца , когато се водят придружители и взимат пари, не са задължени да си ти взимат на обед! Ситуациите са сутрин!

12

В друг сайт

преди 3 седмици

Бащата на това дете се оплаква, защото в тази детска градина децата от ромски произход били събрани в една група. Той бил поискал преди време да преместят детето му в друга група, но тази негова молба не била удовлетворена. Сам признава, че детето му е много палаво и заспива трудно. Не му ли идва наум, че са ги събрали в една група, защото спрямо тях не работят същите методи за възпитание, които са ефективни спрямо другите деца?

11

Не може да виним

преди 3 седмици

учителката, след като не сме били преки свидетели и не знаем какво я е накарало да прибегне към най-крайни постъпки. Мен ме смущава друго - затварянето в килер. И ще ви кажа защо.От баба си знам история, случила се е преди повече от половин век. Изчезнало дете от детска градина, безуспешно го търсили навсякъде.След една седмица някой по работа слезнал в мазето на детската градинаи го намерил там, вече не било живо. Оказало се, че една от учителките го затворила там за наказание и после забравила

10

Анонимен

преди 3 седмици

Ако наистина е хиперактивно, със специални потребности и научено у дома, че освен пердаха, другите наказания не те заплашват с нищо, тогава какво друго й остава на учителката, за да успее да осигури нормална среда за останалите деца в групата? Сега остава НПО-тата да ревнат, че понеже проблемното дете е от малцинството, всички трябва да се съобразяват с него и да не нарушават кефа му!

9

Хмх

преди 3 седмици

До Отличник Имало е си гане, което си мисли, че всичко му е позволено.

8

Истанблулец

преди 3 седмици

Естествено, че ще я освободят. И обезщетение ще получи заради стреса. Тя все пак е насилвала момченце, а момчетата никога не са жертви на насилие.

7

ами ако беше ритала,

преди 3 седмици

оня с бмв на бул българия , оня нямаше да кара кат джокера .

6

АнонимеН

преди 3 седмици

АКО СТЕ ХОДИЛИ В ЗООПАРК ЗНАЕТЕ КАК СЕ ТРЕТИРАТ ДИВИТЕ ЖИВОТНИ! ДЕТСКАТА ГРАДИНА НЕ Е НИЩО ПО-РАЗЛИЧНО ОТ ЕДИН ЗООПАРК :D

5

Бау

преди 3 седмици

Това е първият свестен преподавател от 35 години насам - отговорна към задълженията си по призвание! Можеше да ги постави да спят, да се обтегне в креслото и да дремне и тя, вместо да наблюдава кой не спи, пречи на другите и взема мерки! Но, вие не разбирате, прощавам Ви! Ако само на мен са направили впечатление думите на бащата - ,,малката каза, че слуша и лелята няма да я затваря повече в килера"! Вдявате ли - липсата на наказание става поощрение, а не заплаха, че ще бъдете наказано! Изкуство!

4

Отличник

преди 3 седмици

Няма значение имало ли е дефицит на вниманието детето или хиперактивност, ако не можеш да се справиш без да биеш чуждо дете - не си за тая работа.

3

АнонимеН

преди 3 седмици

НЕ ВЗИМАМ СТРАНА ПО ТОЗИ ВЪПРОС , ЗАЩОТО НЕЗНАМ КАК ТОЧНО СЕ УПРАВЛЯВА ПРАВИЛНО ЗВЕРИЛНИК!

2

Анонимен

преди 3 седмици

Сега детската учителка да осъди общината и Министерството че са разрешили прием да дете със специални потребности- СИНДОМ НА ДЕФИЦИТ НА ВНИМАНИЕ И ХИПЕРАКТИВНОСТ- НЕКА БАЩАТА, КМЕТА, ШЕФА НА ОБРАЗОВАНИЕ КЪМ ОБЩИНАТА ВЛЯЗАТ В ГРУПАТА И НАПРАВЯТ НАГЛЕДНО КАК ТРЯБВА ДА СЕ СПРЯВАТ УЧИТЕЛКИТЕ С ПОДОБНИ ДЕЦА, ИСКАМЕ ТОВА ДА БЪДЕ ЗАСНЕТО И МНОГОКРАТНО ПУСКАНО ПО ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ!

1

Да ходи

преди 3 седмици

Сега чистачка на гарата!