Снимка БГНЕС, архив
fallback

Софийска районна прокуратура привлече към наказателна отговорност мъж, нанесъл телесна повреда на ливански гражданин.

На 22.02.2024 г. на пазар „Слатина“ в гр. София, в съучастие като съизвършител с неустановени до момента лица, обвиняемият Д.С. удрял с ръце и крака в областта на главата и тялото Н.К., вследствие на което му причинил средна телесна повреда.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 129, ал.2, вр. ал. 1 от НК, за което се предвижда наказание „лишаване от свобода“.

С постановление на наблюдаващ прокурор Д.С. е задържан за срок до 72 часа.

Предстои да бъде внесено искане в съда за разглеждане на дело за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия, пише "24 часа".

По-рано днес стана ясно, че ливанец е извадил пистолет и стрелял във фирма за бързи кредити, която оскъпила 6 пъти заема на жена му. Той е бил пребит с бухалка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

ДимУкрация, баце !

преди 2 месеца

Значи вадят срещу тебе пистолет и стрелят, ти му чупиш главата на пишман стрелеца ... и те съдят. Баааго и правосъдие . Дали защото е ливанец и е недосегаем и може да си гърми срещи всеки на воля ... или нещо сбъркано има в съдебната ни система . Някой ще попита ли какво е търсила щерката на тоя каубоец от Ливан в мутренски лихварски офис ? И от кога споровете се решават с бухалка и пистолет а не от ПОЛИЦИЯТА И СЪДА ? Опасен прецедент. ДА ОЧАКВАМЕ ЛИ ДЛЪЖНИЦИ С АВТОМАТИ И В БАНКИТЕ ?

26

До Руси

преди 2 месеца

"кога ще ги избием тия в НС и да приключим темата." ------------- Нищо не зависи от тия в НС. За да приключиш темата, трябва да избиеш ония в Брюксел и Вашингтон.

25

БЪЛГАРИЯеКЛОАКА

преди 2 месеца

Дърти комунисти като жалкия актьо Христо Шопов вадят пистолет на жена и я бият.*** хти бяха рат ската ***!

fallback