27

ДимУкрация, баце !

преди 2 месеца

Значи вадят срещу тебе пистолет и стрелят, ти му чупиш главата на пишман стрелеца ... и те съдят. Баааго и правосъдие . Дали защото е ливанец и е недосегаем и може да си гърми срещи всеки на воля ... или нещо сбъркано има в съдебната ни система . Някой ще попита ли какво е търсила щерката на тоя каубоец от Ливан в мутренски лихварски офис ? И от кога споровете се решават с бухалка и пистолет а не от ПОЛИЦИЯТА И СЪДА ? Опасен прецедент. ДА ОЧАКВАМЕ ЛИ ДЛЪЖНИЦИ С АВТОМАТИ И В БАНКИТЕ ?

26

До Руси

преди 2 месеца

"кога ще ги избием тия в НС и да приключим темата." ------------- Нищо не зависи от тия в НС. За да приключиш темата, трябва да избиеш ония в Брюксел и Вашингтон.

25

БЪЛГАРИЯеКЛОАКА

преди 2 месеца

Дърти комунисти като жалкия актьо Христо Шопов вадят пистолет на жена и я бият.*** хти бяха рат ската ***!

24

Алито от София

преди 2 месеца

В Ливан за такава гавра щяха да осъдят човека с пистолета, щом е извадил пистолет, а и стрелял, всяка една бяла държава ще задържат първо този с оръжието, но това е България и всичко е възможно, само не и да се спазва закона, що първо онзи които отговарят за него, не го спазват, дори заради тях, корупцията във властта пречи България да се развива и да върви напред

23

А УшефПедераст е

преди 2 месеца

Корумпиран е бе се с чичо Маджо за пари.И мутрите на Маргините и та Бойко народа пекетират но Калашников ще ги покоси.

22

Турция енашатаРодина

преди 2 месеца

Османска Паша е нашият Бащааа Русия е врагъ ни и българските русор0бски Гявуря

21

Анонимен

преди 2 месеца

Не е редно на 500 лева да връщаш 3000...Да отбележа, че ливанците са араби, но повечето са източноправославни, като нас, мюсюлманите са малцинство. Дори болниците и линейките им са с червен кръст, не полумесец...

20

Анонимен

преди 2 месеца

Ако си на зор и ми поискаш 10 лв и ти ги дам срещу разписка да ми ги върнеш с лихвите, после ми дойдеш и ти кажа, че ми дължиш 60 лв. Как ще се почувстваш? Ограбен? Ще отидеш ли да бачкаш 2 месеца да ми върнеш 3000 лв от 500 лв старт? След 2 месеца ще ти кажат, че вече им дължиш 18000 лв! Жалко, че пистолетът е бил газов!

19

преди 2 месеца

Животът на планетата е провален генетичен експеримент. Той работи дотолкова че два много клетъчни организма от един месец същи вид и различни резби да се намерят и да пренесат хибридът от техните ДНК в бъдещето като машина на времето, без да се интересува от тяхната съдба, това че ще имат премеждия о тревоги и че ще бъдат унищожени чрез старост нерадост и единственият начин по който може да се приеме за радост е с цел да се отърве от мъките си. Тук винаги ще има конфликти и няма свърши добре.

18

Веселинъ 7112136860

преди 2 месеца

Така шизофренно е написана тази статия,особено с финалната информация за ливанеца в кредитната къща,че не е и за смях.Няма живо същество,което да е в състояние да разбере какво иска да каже точно авторът на това драснато нещо. Знам само,че ливанците,които са врагове на Българожив Израел,трябва да бъдат размазваби от бой навсякъде. Терористи , педофили и некрофили ислямски долни !

17

Анонимен

преди 2 месеца

До 2 - Познах какво ще стане с лихваря, де прави така...

16

Анонимен

преди 2 месеца

"Защото са счупили главата на джигита" - Не го обижда така - в правото си е човека!!!!!

15

Анонимен

преди 2 месеца

"По-рано днес стана ясно, че ливанец е извадил пистолет и стрелял във фирма за бързи кредити, която оскъпила 6 пъти заема на жена му. Той е бил пребит с бухалка." - Трябвало е да застреля лихварина...

14

Руси

преди 2 месеца

Много смешна тема ! Защото са счупили главата на джигита затова се разду ,всички знаем за тия фирми. Защо никой нищо досега ,А? Тая държава е като скъсан чувал. Започвам да мразя тази територия ! То бива бива ама кога ще ги избием тия в НС и да приключим темата.

13

Първо

преди 2 месеца

ни уведомихте, че ливанецът бил бит с бухалки. После, че бил удрян с ръце и крака. Първо писахте, че кредитът бил изтеглен от дъщеря му, пък после, че от жена му. Кое е вярно? И щом ливанецът ПЪРВИ е стрелял, защо да е престъпление това, че някой го е удрял с ръце и крака СЛЕД стрелбата? "Биячът" просто е предотвратил по-тежко развитие на събитията. ЗАЩО Е ОБВИНЯЕМ ТОЗИ, КОЙТО Е ОЗАПТИЛ УБИЕЦ???

12

тъпомер

преди 2 месеца

Четох и четох,ам то аз нищо не разбрах,кой кого и защо.А бе мисирска му работа.

11

Ало-ало, мисирки

преди 2 месеца

Вчера писахте, че дъщеря му на ливанеца е изтеглила кредит, днес е жена му. Той пък решил да изяснява проблема с кредита не като пита дъщеря си / жена си какви ги е вършила, като нахлуе в офиса и стреля. Та питам дали ливанецът ще бъде привлечен към наказателна отговорност за деянието си и по кой член от НК? Или да стреляш не е престъпление, но да нариташ стрелеца, за да го обезвредиш, е престъпление???

10

Продължение на 12

преди 2 месеца

А в България, бате, им избиват децата някакви гнусни дроги и алкохолици по улицата и те ги оставят живи! Изнасилват им децата, пребиват ги, убиват, дрогират ги, и никой не взе един пистолет да гръмне поне веднъж във въздуха. Не народ, а лабораторни мишки, които само ядат, *** и се размножават. Гнус ме от България!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Мафиотска държавица, управлявана от малки хорица и населявана от предимно малки хорица. Те не виждат отчания герой в този ливанец, който има доблестта в чужда страна да си търси правата, както сто процента ги е търсил в своята преди да я напусне. Не се става за една нощ човек с доблест. Защитил си е и семейството. А онези просто Свиииини кого и какво защитават - правото да издевателстват над другите за 2000 лева повече, защото ги мързи да работят и защото са прости, за да изкарват пари без сила!

8

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 8Точно! През ден, откакто излязоха новите цени на телекомите, пускам оплаквания - полза никаква. Най-вероятно съм от малкото, които го правят. Потребителите, клиентите и пациентите в България нямат никаква закрила. Всичко е проформа. Така наречения Здравен надзор е една лекарска мафия, която защитава некадърници и откровени престъпници, придобили по съмнителен начин дипломите си и издевателстващи над пациенти. След като пациентите не са защитени, а става дума за основно право...