Снимка: БГНЕС
fallback

Пловдивският районен съд засекрети делото срещу Георги Георгиев, обвинен в нанасянето на травми с макетен нож на 18-годишната Дебора от Стара Загора. Младата жена пристигна в началото на днешното разпоредително заседание и поиска справедливост, предаде БГНЕС.

Обвиняемият бе докаран в съда под конвой, докато в залата вече бяха пристигнали старозагорските прокурори Десислава Калайджиева и Ивелина Кьосева, както и адвокати.

Дебора бе лаконична пред журналистите и каза единствено: "Искам справедливост!". Тя посочи, че ще коментира след разпоредителното заседание.

Съдия Десислава Порязова съобщи, че процесът ще протече при закрити врата, като се мотивира с това, че ще се разгласяват данни от интимния живот на Георги и Дебора.

Решението провокира остро недоволство сред журналисти и хора, дошли да подкрепят Дебора. Те поискаха съдия Порязова да размисли, но тя посочи, че решението е категорично.

Преди журналистите да бъдат помолени да напуснат залата, стана ясно, че Дебора ще поиска да бъде конституирана като частен обвинител и граждански ищец в процеса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Виновния

преди 2 месеца

Нямам пари. Щом съм извършил престъпление като съм ти остригал косата заради това че си долнна муррва и си го слагаш със всички... ок.Ще си изтърпя наказанието отредено ми от закона. Ама ти ПАРИ Няма да видиш. Вземи ги от следващия баллък дето ще му увиснеш на врата. Само внимавай да не се окаже истински мафиот, че вместо пари, може да умиришеш някоя канавка.

64

Има нещо гнило !

преди 2 месеца

Още ли ни занимавате с тази?? Тя вече си оправи живота, доби популярност, в сметката й са постъпили над 200 хиляди от дарения до сега, клип и записаха, изяви всякакви й осигуриха. Какво да я мислим още? Дайте някой закъсал човечец, него да съжаляваме, тая вече си е добре, даже е по-добре от вас.

63

Някой

преди 2 месеца

Искам само справедливост. И 200 000 лв. Само това.

fallback