65

Виновния

преди 3 месеца

Нямам пари. Щом съм извършил престъпление като съм ти остригал косата заради това че си долнна муррва и си го слагаш със всички... ок.Ще си изтърпя наказанието отредено ми от закона. Ама ти ПАРИ Няма да видиш. Вземи ги от следващия баллък дето ще му увиснеш на врата. Само внимавай да не се окаже истински мафиот, че вместо пари, може да умиришеш някоя канавка.

64

Има нещо гнило !

преди 3 месеца

Още ли ни занимавате с тази?? Тя вече си оправи живота, доби популярност, в сметката й са постъпили над 200 хиляди от дарения до сега, клип и записаха, изяви всякакви й осигуриха. Какво да я мислим още? Дайте някой закъсал човечец, него да съжаляваме, тая вече си е добре, даже е по-добре от вас.

63

Някой

преди 3 месеца

Искам само справедливост. И 200 000 лв. Само това.

62

Гост

преди 3 месеца

Не искала нищо. После искала само справедливост. Накрая искала 200 000 лв. Колко ли е искала като е оставяла вратата незаключена?

61

Инспектора

преди 3 месеца

Чалга фенка падаща си по лоши момчета. Борчета - кръчмарски портиери. Знаела е че е женен , ама нали заради тръпката ... Я някой с мозък да се запита защо е всички научихме с ЦЯЛ МЕСЕЦ закъснение .Борчето е било задържано, разпитано и освободено. През това време от фейсбук профила на " жертвата" са изчезнали всички гангстерски снимки и призиви и всичко което може да накара хората да се усъмнят в невиноста и. НПО-та са ангажирани... Да е чул НЯКОЙ поне една дума от " виновния"... Няма и да чуете

60

анонимна

преди 3 месеца

Непълнолетна виновна, че вместо да учи, излиза с пълнолетен, а той невинен. Я влез в пърия съд и питай кой е виновен, доста ще се изненадаш!

59

анонимен

преди 3 месеца

Не спорете с тези с изкривено мислене, те са непоправими с пломбирани мозъци - виновна, дето се занимава с женен, а че той не си стои при жена си, невинен? Всеки е длъжен да си мисли за децата и семейството си! Не ми е ясно доколко е виновно патриархалното мислене и доколко липсата изобщо на мислене?

58

анонимна

преди 3 месеца

Забавлявал се, режейки? Вие наистина ли мислите това? И двамата не са стока, но винаги е виновен насилникът, а що се отнася за непълнолетието и, не тя е виновна, а пълнолетния, това е по всички закони по света! Бил се забавлявал, виж ти, а тя еди -каква си , ами забавлява се със себеподобни....

57

Анонимен

преди 3 месеца

Ами то момичето след 3 месеца е разбрало, че чичака я лъже и го е зарязала. Той тогава е отишъл в тях да я реже. Защото не го иска.Това никой ли не го разбра? Имаше го по всички медии и е факт.

56

Анонимен

преди 3 месеца

Добре си осребри ***.Тренирана ***. Трябва да му дава доживот процент на сводника, че я пласира така солидно.

55

Анонимен

преди 3 месеца

До буля ти "този прекрасен човек какво прави при такива, бе умнико" ---- аз ли трябва да ти обяснявам? На кратко - забавлява се! А това че онази се е помислила за нещо специално и по-различно от пореднта агнешка пържола си е изцяло неин проблем!

54

адвокат

преди 3 месеца

Ако подсъдимият,вероятно подведен от някой,се откаже от съкратено съдебно следствие,ще получи от раз 4 г. лишаване от свобода.Още повече око продължава да се прави на невинен.Запомнете ми прогнозата.

53

Анонимен

преди 3 месеца

48, ти какво се изучи, че ми е интересно. Средно имаш ли?

52

Анонимен

преди 3 месеца

Че в България на детска дискотека ще те сгазят и убият. Това не е държава. Така умряха 6 деца май на детска дискотека. От безхаберност на възрастни.

51

Анонимен

преди 3 месеца

Някой може ли да ми каже какви са семействата на насилника и жертвата? Каква е професията на техните родители и какво точно работят?

50

Анонимен

преди 3 месеца

До 40, явно не четеш че.поста ми е до 25, който твърди че тя (Дебора) била получила пари. Аз затова предлагам на човечеца да получи и той щом смята че да те.рвжат за.пари е хубаво. Защото това ще е негов избор. А момичето не е избирало никога нещастника да я реже, нито е карала някой дами даде пари. И ако тя можеше да замени пари за това да ме я режат вероятно така ще направи.А Минчо 25 като иска да го нарежат за пари, да заповяда. Има кой да му го даде. Ще.ми бродирам 100 шева на пипето и дуп

49

Анонимен

преди 3 месеца

До 44 "Едно младо момиче в гимназията трябва да поставя освновите на бъдещия си живот" Е, тя е поставила началото на бъдещия си живот - известност, кариера в чалгата, пари... Погрижило се е момичето за живота си...

48

Анонимен

преди 3 месеца

Родителите трябва да възпитават децата си не да излизат по заведения от 14-годишни, а да учат защото след 10 години тук няма да има лекари и мед. сестри, да не говорим за инженери. А вчера Марков разкри, че голям брой от т.н. ИТ фирми са перачници на пари и всичко си идва на мястото за прословутите "ИТ специалисти" в България.

47

Анонимен

преди 3 месеца

До 40 Тоя па! Хората бъбрек си продават за много по-малко. Ако си оставиш координати, със сигурност ще намериш много желаещи за офертата ти.

46

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 34 - Защо минустие, колегиииии! Все едно не помните, като бяхме на 16-17, какво ставаше. МАлееее, разврат на макс. Духахме им със слакмки кока в дупето, полей дайййй даййй, и се надрусваш и ти .. ха ха .. мноо яко. Това е "елитниътЪ" Английска, разбиайш ли ...