Снимка БГНЕС, архив
fallback

Петър Александров и Александър Кинов, обвинени за убийството на 49-годишния Кирил Русев, остават в ареста. Това реши късно тази вечер съдът.

Петър Александров е син на бившия финансов министър Стоян Александров. Според събраните досега доказателства, Александров и Кинов са убили Кирил Русев заради финансови задължения към Петър Александров в размер на 200 000 лева. Кинов е гробар, а тялото на жертвата беше открито в морга с фалшиви документи. Самият Кинов е напуснал територията на страната към Сърбия с личната картата на жертвата.

Тази вечер магистратите прецениха, че има риск Петър Александров и Александър Кинов да се укрият и затова двамата остават под стража. /БГНЕС
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Ангелина

преди 4 месеца

Ако в България имаше правосъдие ,до това зловещо и жестоки убийство ,нямаше да се стигне. Ако имаше правосъдие за престъпната дейност на бащата Стоян Александров преди време ,когато бе обвинен в лихварска престъпна дейност от убитото лице...Сега същото щеше да е живо и нямаше да има ВЪЗМЕЗДИЕ за сина му ,който е наследил безскрупулната му алчност .Единият си "отиде" по "лесния начин" ,но на "сина" ,няма да му е толкова "лесно" и ще плати "ведно с лихвите" за зверските си дела на "баща и син" .

22

Анонимен

преди 4 месеца

Жалко. Хубава е тая схемичма, ама са го претакали ...

21

Доказателство че

преди 4 месеца

Имаме нужда от Шенген бг митничарите са безполезна корумпирана изм мет която саво губи времето на хората по границите поне тия като убийците като минат в мужбина шансът да ги заловят чуждите полицаи е много по висок!

fallback