23

Ангелина

преди 4 месеца

Ако в България имаше правосъдие ,до това зловещо и жестоки убийство ,нямаше да се стигне. Ако имаше правосъдие за престъпната дейност на бащата Стоян Александров преди време ,когато бе обвинен в лихварска престъпна дейност от убитото лице...Сега същото щеше да е живо и нямаше да има ВЪЗМЕЗДИЕ за сина му ,който е наследил безскрупулната му алчност .Единият си "отиде" по "лесния начин" ,но на "сина" ,няма да му е толкова "лесно" и ще плати "ведно с лихвите" за зверските си дела на "баща и син" .

22

Анонимен

преди 4 месеца

Жалко. Хубава е тая схемичма, ама са го претакали ...

21

Доказателство че

преди 4 месеца

Имаме нужда от Шенген бг митничарите са безполезна корумпирана изм мет която саво губи времето на хората по границите поне тия като убийците като минат в мужбина шансът да ги заловят чуждите полицаи е много по висок!

20

Казума

преди 4 месеца

Ми колко живота е претопил тате за тия 200000, пък ся тоя не ги връща. Я и той в топилнята.

19

Анонимен

преди 4 месеца

Намирисва ми на разкрита схема,по която доста изчезнали са кремирани и заличени.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Смешна работа. Влезли са в Сърбия и са се върнали след един час и това някак си са си мислили, че е алиби. То директно ги свързва с убития. Граничарите пък са ***, не знам за какво е това вечно чакане по границата щом не могат да разпознаят човек по снимка. Може да е имало подкуп де.

17

Лупи

преди 4 месеца

А стига бе, бг съда е преценил, че можело да се укрият!? Е това е изненада, но доста вероятно някой нещо да обжалва и утре да ги пуснат под гаранция за да може да си бият камшика към ОАЕ.

16

:

преди 4 месеца

Единия е "бизнесмен" , другият е синковец на министър , единия е пуснат срещу парипна гаранция , що па не , щом ще вземеме едни пари , да го пуснете пак ! Любопитно как погребалния агент е успял да му намери ковид чувал и да го паркира директно в моргата , май май има яко корупция , изобщо ...много пропаднало общество и деградирала държава ...

15

Истанбул

преди 4 месеца

Добре, де, тия що са се върнали? Нали от Сърбия няма екстрадиция.

14

Комик

преди 4 месеца

Да бяха извикали един истински гробар от Партизан Белград а не този льоольо аматьор.

13

Alex

преди 4 месеца

Ганчев в УНСС беше гадничко кафе. Сега е учебна зала.

12

Анонимен

преди 4 месеца

Урок за всички тарикати които не връщат борча :)))

11

aaaa

преди 4 месеца

Добре де преди 1 час сумата беше 308 000 долара!Сега 200 000 лева след една седмица 20 лева.Кой лъже сега???

10

Анонимен

преди 4 месеца

Стоян Александров като финансист беше няколко нива над днешните. Синът явно е пропаднал дълбоко. Как ги намират тези гробари? Трябва някой да го е препоръчал. Явно има система!

9

МИ6

преди 4 месеца

8 Прав си плащаш си където трябва и стават нещата обаче напоследък започнаха да ги хващат

8

Анонимен

преди 4 месеца

Добре че има гробари в схемите. Хем няма да се върдалят толкова много трупове . Значи така изчезват и неудобните. Плащаш си масрафа и някой изчезва.

7

R.A.T.M

преди 4 месеца

Стоян Александров малката секира идваше в УНСС с ягуар и шофьор, водеше лекциите, а Каримански упражненията. С.Александров винаги делеше лекциите на две в първата част се говореше за актуални проблеми, а втората си беше теория по програмата. И няма да забравя как казваше, няма министър на културата,образованието,отбраната и т.н има един министър на финансите, който разпределя парите за другите. Ако веднъж бръкнеш с кацата с мед няма как да не се оближеш, а като се оближеш няма как да не ти харес

6

МВР Е ОПГ

преди 4 месеца

Съд за всички корумпирани!!!

5

Като БГ Гражданин

преди 4 месеца

Ви питам!Школата в Симеоново училище за бавноразвиващи ли е?!!!

4

Защо ушевия с

преди 4 месеца

Евъргрийн прическата казва ме убиеца се е занимавал с банково дело а не с лихварство в Симеоново саво аутисти ри приемат?!