Снимка БГНЕС
fallback

Жители на село Лозен отново блокираха Околовръстния път в София. Те настояват за доживотна присъда без право на замяна за извършителя на жестокото убийство на Иво и Яна това лято.

Кметът на село Лозен Георги Младенов заяви, че протестът е мирен, на място има един полицейски автомобил, който пуска движението на пешеходната пътека поетапно.

Обвиняем за смъртта на младите хора е Чавдар Бояджиев.

Oще по темата

Той е направил пълни самопризнания за убийството на 18-годишната Яна и 27-годишния Иво от Лозен. През 2022 година Чавдар е бил освободен с мярка „подписка“ по дело за убийство на 22-годишна жена по непредпазливост, предаде БГНЕС.

В момента мъжът е за постоянно под стража за убийството на младежите от Лозен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 8 месеца

Нали закрихте Специализаираната прокуратура и съд и изгонихте главния прокурор? Сега ходете да търсите Пепи Еврото и Васил Божков да ви донесат спатедливост!

5

Анонимен

преди 8 месеца

За убийството на Яна, наказание е добре да има, но за убийството на Иво, защо пък? Нали насилие над мъже е позволено в Европа?

4

Анонимен

преди 8 месеца

"В момента мъжът е за постоянно под стража за убийството на младежите от Лозен." - Що бе пуснете го да си отиде в къщата в Лозен да отмори малко и между другото може да бастиса още някой от скука.

fallback