Снимка БГНЕС, архив

Синът ми се разкайва, каза че не е искал да се случи така.

Това казва пред "24 часа" майката на Веско Вълчинов, който е обвинен за убийството на Кристиан Пеев, чийто тленни останки бяха открити в шахта.

"Станал е скандал. Казва, че не е очаквал така да стане. Признава, че го е ударил, след това е извикал своя приятел", посочи майката на Вълчинов. Според нея именно Суботинов решил да не викат полицията и е дал идея за разчленяването на тялото.

Още по темата

Съдът трябваше да гледа днес мярката за неотклонение на Веско Вълчинов. Обвиняемият обаче вече е оттеглил жалбата за изменение на мярката „задържане под стража”. Адвокатът му Албена Асенова заяви, че след като миналата седмица Софийският градски съд го остави за постоянно в ареста, той е искал да обжалва мярката пред Апелативния съд. Впоследствие е променил решението си и се е отказал.

Вълчинов беше оставен в ареста за постоянно, след като направи самопризнания пред магистратите, че е извършил убийството в момент на афект и паника.

В средата на август в шахта на жилищен блок на улица "Георги Раковски" бяха открити човешки останки.Намерени са и такива, заровени в яма на Витоша. Те са превозени дотам в кола, управлявана от укривател - Константин Суботинов, който също е зад решетките.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase