Снимка БГНЕС, архив
fallback

Окръжният съд в Бургас освободи срещу подписка 49-годишната Ваня Янакиева от Царево, обвинена, че е изхвърлила от колата си 8-годишния си син Божидар. Инцидентът е от 1 август, но той беше отразен в полицейския бюлетин едва днес. С решение на Районния съд в Царево Ваня, която работи като хигиенистка в Община Царево, е била в ареста.

На излизане на съдебната зала Ваня заяви, че е невинна.

"Това, в което съм обвинена, не е истина. Аз обичам децата си и винаги съм се старала те да са добре. Никого не съм изхвърляла нито едно от децата си, нито съм ги пребивала. Нито имат рани, с което да се доказва, че аз съм направила нещо", заяви Ваня на излизане от съда, пише БГНЕС.

Oще по темата
Тя има своя версия за случая от 1 август, когато се твърди, че е изхвърлила сина си от колата.

"Голямото дете изрита в коремчето малкото дете. Спряхме колата, изкарах детето от колата, от страната на банкета и говорих с него и го помолих да се извини на Ани, защото непрекъснато я тормози", разказа своята версия майката.

По думите ѝ децата са малтретирани от бащата, срещу който има заведено дело за блудство.

На пострадалото момченце е извършен разпит в синя стая в присъствието на квалифицирани психолози, съдия от Районен съд-Бургас и особен представител.

Бързото производство е обединено с друго досъдебно производство срещу същата жена, образувано във връзка с подаден сигнал за това, че през неустановен период от време на 2023 година 49-годишната жена оставила без надзор и грижа двете си малолетни деца на 5 и 8 години.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Щото

преди 10 месеца

Са си лика прилика луди за връзване ама кво сме виновни нормалните

19

Сега

преди 10 месеца

Цял живот ще си го врьща на мьжете алкохоличка

18

На

преди 10 месеца

Тая мьжете и виновни сигурно в детството й са се отнасяли зле с нея

fallback