Снимка БГНЕС, архив
fallback

Временно отстраняват от длъжност съдебния лекар от Окръжна болница в Стара Загора, квалифицирал телесната повреда на 18-годишното момиче с 400 шева като "лека". Това съобщава Би Ти Ви, като се позовава на свои източници.

Заповедта е подписана и му е връчена тази сутрин. Той ще бъде отстранен от работа, докато разследването приключи.

Oще по темата
По-рано през деня и.ф. Борислав Сарафов поиска и получи и оставката на прокурор Георги Видев от Стара Загора по същото дело. Засега липсва санкциониран съдия.

Днес стана ясно, че обвиняемият за нападението над 18-годишното момиче в Стара Загора Георги Николаев има предишни провинения.

Вчера Районният съд взе решение да го остави в ареста заради отправени закани за убийство, които са направени преди упражненото насилие над младата жена.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

Анонимен

преди 10 месеца

Опит за замазване на страшното престъпление, което е третото за 2 години на ГГ - едно миналата година с отоци и кръвонасядания, второ- в началото на т.г. и това е третото засега.Съдебният медик не преценил, че срезовете с макетен нож, който е много остър, са дълбоки - според д-р Петров 2-2,5 см, че са цели 21броя (в други публикации -40), че жертвата е изпитвала адски болки и е припаднала от тях и е квалифицирал ЛЕКА телесна повреда.Същото е сторила и докладчикът на тричленния състав от ОС - СЗ.

48

Кило

преди 10 месеца

Трябва на този изрос да му извадят зъбите с клещи ....лека телесна повреда

47

Анонимен

преди 10 месеца

Не може лекар-хирург участвал в шиенето на дълбоки прорези както ги описаха,като хирургически,който той виждал и знае за какво се отнася,освен това туй макетно ножче още не се знае с пластмасово/керамично острие ли е или ръждиво метално от ниско качества от престояване,като туй му е професията да напише такова заключение освен да са го накарали със заплаха,че ще му се случи някакъв или такъв случай.

fallback