Снимка БГНЕС, архив
fallback

Районна прокуратура-Бургас е внесла в съда искане за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо Христо Киобасанов. Той е обвинен за това, че е причинил лека телесна повреда по хулигански подбуди на френски гражданин. Деянието е извършено с особена жестокост, съобщиха от прокуратурата в Бургас.

Телесните увреждания са нанесени с удари в главата и тялото на пострадалия.

Oще по темата

Предстои Районен съд - Поморие да насрочи начален час на съдебното заседание.

Случаят е от 24 юли. От Областната дирекция на МВР в Бургас уточниха, че в местното полицейско управление в Поморие е получен сигнал около 15:30 ч. за инцидент, при който след словесно пререкание се е стигнало до сбиване между български и френски гражданин. Полицейские служители са установили, че причина за спречкването е наличието на свободно място за поставяне на плажни принадлежности извън платената зона, за което претендирали и двете страни, предава "Дарик"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

тт

преди 9 месеца

Спасителят не е никакъв спасител, а обикновен ***. И не са два шамара, както пишат по-долу, а го е пребил като куче за нищо. Полицията е дошла след време и дори не са искали да вземат показания, Хора, свидетели на случката, са потресени от жестокостта му и сами са отишли да дават показания. Казват и че предишните дни пак е бил много агресивен към други на плажа. Явно е комбина с полицаите, щом не са искали изобщо да се занимават. Пълно е с подобни из.оди и ***.

19

Темидо

преди 9 месеца

Значи човеко който е защитавал достойнството си и на жена си от нагли чужденци които са му заели личния чадър на плажа е равен на изверга който ряза 400 пъти 18 годишно момиче! Всъщност явно е по-опасен, защото изверга с ножа го пуснаха, а този искат да го арестуват! Хвала на съда и полицията, дано спите спокойно, че утре никой няма да нанесе "лека телеснаЮ на вашите деца!

18

Конов

преди 9 месеца

Е споко нали е лека телесна повреда- както вече знаем няма проблем

fallback