Снимка: БГНЕС
fallback

Районната прокуратура в Пловдив започна разследване за смъртта на Ангел Личканов-Личкана. Известният в ъндърграунд средите почина в следствения арест, като по първоначална информация става въпрос за естествена смърт.

Адвокатът му Стоян Донков разкри, че Личкана е получил е инфаркт в ареста преди 3-4 дни, а вчера са го водили на преглед.

Oще по темата
Образувано е досъдебно производство за причинена смърт по непредпазливост на 56-годишния Личкана.

Датата, часът, лечебното заведение и медицинският специалист, който да извърши прегледа, са били предварително посочени от защитника му Донков в молба до наблюдаващия прокурор. След извършения преглед Личкана е бил върнат в следствения арест, където по-късно е починал.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Мария

преди 10 месеца

На много такива млади жени шофьорки им е малко боя. Нагли кифли, в купени от бащите им мутри коли, които се държат на пътя като в хола си. Никога не спират на пешеходна пътека, изпреварват и се завират както искат между колите, а после въртят очи и се ,,извиняват,, като к..ви. . Е на този не са му издържали нервите от *** на пътя.

19

Ал

преди 10 месеца

Дано ви за стигне същото Хихихи

18

Дора

преди 10 месеца

Лоша работа. Бог да го прости, сравнително млад човек, оставя семейство. Няма да е лесно и за администрацията в ареста - обяснения, проверки отгоре, дела... дълго време бял ден няма да видят.

fallback