Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Поддръжници на инфлуенсърите Емили Тротинетката, Чеченеца и Тошо Куката може да се срещнат очи в очи с протестиращи срещу тяхното грозно деяние в пловдивски мол. Тримата снимаха клип, в който участва момче със специални потребности в ролята на куче. За едната известност те го развеждали на каишка, давали команди да сяда, да подава лапа, да лае.

Хвърляли на земята празна чаша, която трябвало да занесе на всеки от тях. Тритенетката държала каишката, а Чеченеца и Куката давали команди.

Публикуваният видеоклип в социалните мрежи предизвика голямо обществено недоволство, а тримата инфлуенсъри се сдобиха с държавно обвинение.

Делото срещу тях ще бъде в Пловдив на 20 юли, четвъртък.

Варненецът Милен Готи, който сигнализира и за появата на гнусния клип, призовава да се съберат хора в подкрепа на Денислав и семейството му.

Чеченеца пък призова своите поддръжници също да бъдат пред съдебната зала.

"Мъжът на 21 години (Денислав) не е луд, няма СОП и работи бензинджия на бензиностанция в Пловдив на "Шести септември". Експертизата го доказва, че е напълно нормален, има шофьорска книжка. Сам искаше да се снима в клипа, за да бъде известен, който сценарий беше предложен от самият Денислав. Даже самият той е дал 20 лв. на Стоян", гласи призива за подкрепа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 10 месеца

Да пускате Чеченеца, той е виден член на Възраждане, фен на Путин и поддръжник на специалната военна операция в Украйна. Арестуван е само защото е член на Възраждане.

31

Анонимен

преди 10 месеца

ГЕРП това отгледаха , радвайте му се !

30

Ужас

преди 10 месеца

До каде я докарахме хората на -пп/дб , тротинетката и компания да бьдат подкрепяниПадението е пьлно

fallback