Снимка: БГНЕС
fallback

Има оперативни данни, че бившият шеф на Столичното следствие Петьо Петров е напуснал България през Турция, откъдето се е отправил към Обединените арабски емирства с детето си.

В момента се проверява се дали данните отговарят на действителността и как Петров е извел детето от страната без пълномощно от майка му.

След акция на прокуратурата и ГДБОП миналата седмица Петър Петров беше обявен за общодържавно издирване. Повдигнато му е и обвинение за принуда, заплахи и използване на специално техническо средство без разрешение.

Oще по темата
Името на бившия следовател нашумя след като разследване на Антикорупционния фонд го посочи като главно действащо лице в аферата "Осемте джуджета".

Миналата седмица след акцията на ГДБОП бившата му съпруга Любена Петрова и майка на детето му заяви в интервю пред АКФ, че магистрати и полицаи са получавали пари във вече бившия ресторант "Осемте джуджета", предаде БНТ. В интервюто тя определя случващото се в ресторанта като тържище на бъдеще - и кариерно, и финансово.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

66

баба мара

преди 10 месеца

плащал на този на онзи и сега бяга защо бяга дръж се като мъж *** в следствиетокажи каквото знаеш и какви си ги вършил и чакаи резултата те дубаи го направихакато заден двор сега въпросната любена ще го отнесе и момчето за всичко

65

Анонимен

преди 10 месеца

Пепо Еврото е решил да се спаси с бягство и пари, жена му да се спаси чрез прехвърляне на вината на него. Разбрали са се. Дал и е дял от парите да прави циркове по медиите.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Богатите бягат на изток, бедните бягат на запад.

fallback