Снимка: БГНЕС
fallback

Смъртният акт за Ангел Христов е бил издаден от служител на Община Дупница без да бъде уведомена полицията. Това каза вътрешният министър Иван Демерджиев пред медиите в курорта Албена.

Той допълни, че се проверяват всички факти и обстоятелства за това как и кога Ангел Христов е влязъл в страната. Демерджиев уточни, че няма данни лице с това име да е преминало границата.

Работи се дори по версията Ангел Христов да не е бил жив, а само тялото му да е вкарано в България.

Вътрешният министър допълни, че се проверява и местонахождението на съдружника на починалия Христов, Пламен Галев, съобщи БНТ.

Утре ще бъде извършена аутопсия на тялото и по предварителна информация няма данни за насилствена смърт, каза Демерджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

125

Анонимен

преди 10 месеца

,,Кръстословица ,,с повишена трудностНай-вероятно си е живял поживо и по здраво в БГ, под закрилата (чадъра) на всичките ни престъпни управници (законно или незаконно, в лъжа или тук-таме наистина...) И накрая взел, че умрял. И сега ще измисляме теории, но проверяваме с такива статии дали минават или не.

124

Анонимен

преди 10 месеца

сега доказаха че не сме за шенген уж проверки уж сме готови от 10 години накрая не знаят как минава границата сигурно се е правил на бежанец в тайник на камион....

123

Анонимен

преди 10 месеца

според драскащата Пламен Галев му е съдружник, кой го чете оше този пасквил Днес , ако беше на хартия за тоалетната става

fallback