Снимка БГНЕС
fallback

От вчера следобед един дрон обикаля и влиза в терасата ми.  Жилището е собственост на родителите на съпругата ми, разкри заместник-директорът на Националната следствена служба (НСлС) Ясен Тодоров по БНТ.

На въпроса дали се страхува за живота си Тодоров отговори  "Има моменти в живота, в които трябва да проявиш характер".

Той коментира и предложението на Сарафов  за отстраняването му.

"Не съм запознат с мотивите по предложението за освобождаването. ВСС не ме е уведомил. Медийните ми изяви са съгласувани с г-н Сарафов и не се отричам от нищо изказано".

Oще по темата

"Медийните ми изяви на 2 и 3 май са изцяло съгласувани с пресцентъра на МВР и самия Борислав Сарафов, като даже той заяви на останалите зам.-директори и говорителя на националното следствие, че от един момент нататък само аз ще комуникирам с медиите. Ако аз бях предложение на Борислав Сарафов и той бе снел доверието си от мен, сам щях да си подам оставката, но аз съм предложение на главния прокурор", заяви той.

Тодоров заяви, че единствено е потвърдил казаното от Сарафов в деня на инцидента - че взривното устройство е направено, за да убива хора. Потвърди и за присъствието на израелския експерт, като посочи, че взривът е от типа, който се използва за военни цели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

137

novini

преди 1 година

Спрете да повтаряте на г-жа Нинова репликите за да се разбере нещо съществено освен обвинения.

136

Анонимен

преди 1 година

Гешев идва от Америка със специална вратовръзка. Невинните политици са част от тях в Магнитски а други в чакалнята ама не на еврозоната а на Магнитски. Някои са се сврели за депутатски имунитет и банката им теснее в парламента. Нищо не работят там, само трупат стаж. да не изправи гешев рогата на някои политици...Прочети още на: https://dnes.bg/temida/2023/05/16/politicheski-privkus-v-prokuraturata-koi-ima-poveche-kozove.569840?utm_source=referral&utm_medium=articles&utm_campaign=internal_links#comment-newest

135

Нещо ми дойде наум

преди 1 година

В наше време доста хора наемат частен детектив, за да докажат, че брачната им половинка им изневерява. Това има значени при бракоразводните дела. Затова си мисля, дали пък не са започнали да използват и дронове, за да заснемат прелюбодееца или прелюбодейката в момента, когато консумира извънбрачните ласки?

fallback