Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Делото за смъртта на журналиста Милен Цветков стигна последната съдебна фаза. Три години след катастрофата, при която загина, Кристиан Николов застава пред Върховния касационен съд, който ще потвърди или измени присъдата му от 9 години затвор.

Тя може да остане същата, да бъде намалена или да бъде върнато делото на по-долна инстанция.

Досега магистратите не намериха доказателства, че Николов е действал умишлено, като е седнал зад волана дрогиран.

Кристиан на няколко пъти изрази съжаление за инцидента, но е категоричен - не е употребил дрога. Защитата му ще поиска делото да се върне за ново разглеждане. ВКС има един месец преди да излезе с решение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

Анонимен

преди 1 година

...имаше ли такъв журналист?!...(надявам се да разбирате сарказмът ми към кого е насочен? Светла ти памет,Милене! И винаги ще помним теб и това, което ти сториха!

40

до 49

преди 1 година

Май помниш само угодни за теб неща, не помниш че статуквото ги свали, не помниш че статуквото въртя законите на шиш с процедурни хватки, че статуквото върна хартията и че статуквото откакто дерибейства няма един наказан убиец. Май ще се окаже че сте на тоя хал заради статуквото което сами си избирате. За това ти казах бедни проссти и покорни. Отивай да си хвърляш фасовете през прозореца и не се обяснявай. И не са характеристики, а квалификации, илитерат.

39

Анонимен

преди 1 година

Само дето финала не се вижда.

fallback