41

Анонимен

преди 1 година

...имаше ли такъв журналист?!...(надявам се да разбирате сарказмът ми към кого е насочен? Светла ти памет,Милене! И винаги ще помним теб и това, което ти сториха!

40

до 49

преди 1 година

Май помниш само угодни за теб неща, не помниш че статуквото ги свали, не помниш че статуквото въртя законите на шиш с процедурни хватки, че статуквото върна хартията и че статуквото откакто дерибейства няма един наказан убиец. Май ще се окаже че сте на тоя хал заради статуквото което сами си избирате. За това ти казах бедни проссти и покорни. Отивай да си хвърляш фасовете през прозореца и не се обяснявай. И не са характеристики, а квалификации, илитерат.

39

Анонимен

преди 1 година

Само дето финала не се вижда.

38

Анонимен

преди 1 година

Стига ревахте бе, това ви е съдбата, бедни, проссти и покорни завинаги. На следващите избори пак за гъби.

37

Анонимен

преди 1 година

Трябва да му увеличат присъдата щом обжалва а е виновен.

36

Аз

преди 1 година

Тоя е дребна работа. Важното е кръвожадната Емили да е в затвора да ни пазар от нея... (За неразбраните - Ирония е)

35

Анонимен

преди 1 година

Най-*** нещо, което можеш да направиш на Великден, е да утрепал Милен Цветков...

34

Магистрат

преди 1 година

Да е жив и здрав г-н Цветков, Кристиянчо и майка му! Оправиха живота на децата ми. И другия път майка му да му купи по-голема джипка и да го научи на по-добра хигиена, поне 3 пъти дневно да се мият зъбките ей, че имам и внуци да уреждам.

33

Софиянец

преди 1 година

Кое не е ползвал? Нали съм му съсед. Преди да дръпне дявола за опашката още от 14 годишен се вихреха безумни купони до пет сутринта с музика на макс и отбор непълнолетни в неадекватно състояние и даже при сигнал в МВР нямаше особен ефект. Добре че сгафи макар че е жалко че загубихме един страхотен журналист та в квартала да се живее спокойно. Лошото е че с парите на мама и сие ще се измъкне.

32

До Бен

преди 1 година

Какъв урок бе!Урок,как може да им се размине умишлено убийство,застрашаващо живота на мнозина на връх Великден и пред десетки свидетели и камери ли?Какво мислиш,че ще стане днес?5 годинки затвор за маминчо,3 вече е излежал във вкъщи при маминка,а останалите 2 ще полага важен труд харчейки данъците ми и хоп ще се редуцират на 1.Маминка ще се постарае да е на лек режим в някое отворено общежитие с отпуски.Това ще му е урока.Догодина по това време ще е в новата Кю8-ца друсан и пиян.

31

Анонимен

преди 1 година

Гешев сигурно е виновен.

30

Анонимен

преди 1 година

Ще го искарат самоубийство. Приватизаторите бяха назначени от сащ да доунищожат България

29

Анонимен

преди 1 година

В съда от 30 г. по принцип работят тия дето са завършили с тройки и са внуци на активни борци. Пълна из..мет. От там започва падението в тая държавица. ЗАЩО В ТАЗИ КЛОАКА ДЕЛАТА СЕ РЕШАВАТ ЗА ПО 5 г. МИНУМУМ. КАКВО ТОЛКОВА ГЛЕДАТ И МИСЛЯТ?? В нормална държава тоя е сготвен за 3 месеца. Класически случай за тотална вина, камери, свидетели, наркомания, алкохол, тероризъм. НАС НИ ПРАВЯТ НА ЛУДИ И НИ ОБЯСНЯВАТ ЗА ЧАЙЧЕТА И ПАСТИ ЗА ЗЪБИ!!! 3 г. тоя купонясва на домашно! ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ТАЯ ГАВРА?!?

28

VD

преди 1 година

Д**а техната мама, като имаш пари и връзки всичко се протаква с години и хората може и да забравят за какво иде реч вече, посерковците са под домашен арест и т.н., но човек от обществото, ако стъпи накриво - прокуратурата се съзира и бърза процедура и заставаш зад кафеза - мизерия - затова българите никога няма да се върнат от чужбина в тая гнусна система

27

преди 1 година

Ще стане както Авраам 40 г е водил евреите до като почине и последният който е живял в робство , така и с това дело ще го протакат до като стане безинтересно и така .

26

Анонимен

преди 1 година

Явно за нашите магистрати няма проблем да убиеш човек със 100 км/ч. посред ден/Великден, на кръстовище където чакат още 50 човека.Ако този жип не беше се ударил в колата отпред, а в хората острани жертвите щяха да са 50 души. ТОВА Е ТЕРОРИЗЪМ! Тук не говорим за умишлено или не,говорим че има камери, положителни тестове за наркотици и жипка със скорост от 100 км/ч. на кръстовище в центъра.Чудесен пример за другите наркомани, джигити и у.репки,че утре ако убият някой няма проблем.Смърт за СЪДА!!

25

aa1820

преди 1 година

Закони и наказания като в Саудитска Арабия - за наркотици - обезглавяване.

24

Подаръчно пликче

преди 1 година

Синчетата на новобогаташите комунисти трябва да бъдат помилвани когато убиват дрогирани. Те не са виновни, а червените байганьовци,които ги възпитават. Така ли е другарю Миньо Стайков?

23

Пепи

преди 1 година

Чудесно е да знаем, че при атентат наличието на дрога в кръвта е оправдание и причина да ни намалят присъдата. 3гати правосъдието.

22

По принцип

преди 1 година

Щях да приема, каквато и да е присъдата. Само едно условие имам - честен и некорумпиран съд. Не искам много. Но по-скоро да колонизираме Венера, отколкото да постигнем справедливост в случая