Снимка: БГНЕС
fallback

Под ръководството на Окръжната прокуратура в Габрово се провежда разследване за смъртта на 30-годишен мъж от града. Досъдебното производство е започнало с неотложно следствено действие с оглед на местопроизшествието за престъпление по чл.115 от НК.

Разследва се умишлено убийство на мъжа, извършено около 04.00 часа на 18 март 2023 г. в района на мост "Игото" в Габрово, съобщиха от държавното обвинение.

Oще по темата
Неотложните следствени действия са извършени от полицейски екип в присъствието на дежурен прокурор и съдебен лекар. Назначена е съдебномедицинска експертиза за установяване причините за смъртта на пострадалия.

Разследването продължава.

БТА информира, че според Наказателния кодекс извършителят на убийството може да получи наказание от 10 до 20 години затвор. Сигнал за откритото тяло е бил подаден от граждани в 08:10 ч. в събота на телефон 112 по информация на габровската полиция, цитирана от БТА.

Припомняме, че за случая стана ясно още в същия ден, като първоначално се съобщаваше, че мъртвият мъж е 20-годишен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

следовател

преди 1 година

Ще разследват като напишат един доклад, в който ще пише, че разследването не е довело до разкриване на убиеца и ще сложат към архив.

3

Хм

преди 1 година

Протоколни Али-Бали.

2

Софиянец от Габрово

преди 1 година

Мостът "Игото" е баш на центъра. Там такива къщи и треволяци няма! Изобщо се съмнявам снимката да е от Габрово.

fallback