Снимка: БГНЕС
fallback

Софийският градски съд ще гледа днес делото срещу Николай и Евгения Баневи за организирана престъпна група.

Последното заседание по него бе на 10 октомври 2022 г.

През август 2019 г. Специализираната прокуратура внесе в Специализирания наказателен съд обвинителен акт срещу Николай, Евгения и Мария Баневи. От прокуратурата тогава съобщиха, че те са обвинени за участие в организирана престъпна група, за данъчни престъпления, изпиране на пари, както и за незаконно притежание на оръжие.

Николай Банев е обвинен като извършител на данъчните престъпления, а съпругата му – като негов помагач. Двамата са предадени на съд, като съизвършители в съучастие на изпирането на пари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

kiko

преди 1 година

На Баневи и доживотен затвор им е малко за престъпленията , които извършиха.

14

ДДС Е НЕЗАКОНЕН

преди 1 година

След показно ограбване на БЪлгарската индустрия десетки заводи са нарязани на скрадб милионис абез работа ..Бандитите на власт издържат стотици хиляди ненужни бюрократи на яко платени работни места.. ежегодно от народа се ограбват милиарди за издръжка на крадливата администрация.Пос комунистическите терористи окупирали власта на 9 ноември 1989 година ЛИКВИДИРАТ БЪлгарския народ. ТАзи година продъжлава ограбването на милиарди за НАГЛО НЕНУЖНО И ПРЕСТЪПНО ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО.источват данни

13

ДДС НЕЗАКОНЕН

преди 1 година

ДА СЕ АРЕСТУВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА ВЛАСТ. НАПОМНЯМЕ ЧЕ СЕ ДОКАЗА ПЕРФЕКТНО ЧЕ ДДС Е НАГЛО ПРЕСТЪПНЕ НЕКАКОНЕН ДАНЪК. НЯМАЛО Е КВОРУМ ПО ВРЕМЕ НА ЗАСЕДАНИЯТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ >ЧРЕЗ НАГЛО ПРЕСТЪПНИЯ ДДС са ограбени НЕЗАКОННО СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ОТ БЕДНИЯ БЪЛГАРсКИ НАРОД..Ликвидирани са стотици хиляди фирми износителки . Смачкани са десетки хиляди производители за вътрешния пазар.

fallback