15

kiko

преди 1 година

На Баневи и доживотен затвор им е малко за престъпленията , които извършиха.

14

ДДС Е НЕЗАКОНЕН

преди 1 година

След показно ограбване на БЪлгарската индустрия десетки заводи са нарязани на скрадб милионис абез работа ..Бандитите на власт издържат стотици хиляди ненужни бюрократи на яко платени работни места.. ежегодно от народа се ограбват милиарди за издръжка на крадливата администрация.Пос комунистическите терористи окупирали власта на 9 ноември 1989 година ЛИКВИДИРАТ БЪлгарския народ. ТАзи година продъжлава ограбването на милиарди за НАГЛО НЕНУЖНО И ПРЕСТЪПНО ЕЛЕКТРОННО ПРАВИТЕЛСТВО.источват данни

13

ДДС НЕЗАКОНЕН

преди 1 година

ДА СЕ АРЕСТУВАТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ НА ВЛАСТ. НАПОМНЯМЕ ЧЕ СЕ ДОКАЗА ПЕРФЕКТНО ЧЕ ДДС Е НАГЛО ПРЕСТЪПНЕ НЕКАКОНЕН ДАНЪК. НЯМАЛО Е КВОРУМ ПО ВРЕМЕ НА ЗАСЕДАНИЯТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ >ЧРЕЗ НАГЛО ПРЕСТЪПНИЯ ДДС са ограбени НЕЗАКОННО СТОТИЦИ МИЛИАРДИ ОТ БЕДНИЯ БЪЛГАРсКИ НАРОД..Ликвидирани са стотици хиляди фирми износителки . Смачкани са десетки хиляди производители за вътрешния пазар.

12

Васко

преди 1 година

Това семейство разграби промишленост безпърдонно. Заслужават да бъдат наказани ,но за съжаление действителноста е друга. Парите им подкупват. Все още има техни хора навсякъде в държавата които им правят чадър.Ще бъде чудо ако ги осъдят.

11

Видял

преди 1 година

От мен запомнете. Гарван на гарван око не вади. Лятото ще ги намерите на плаж русалка. Или на Майорка.

10

Изборът

преди 1 година

Заради комунизмът сте бедни!Е такива като тия ви обраха!Изберете демокрацията и свободният запад!

9

Бонго Бонго

преди 1 година

EDNi ot oligarsite v BG , koito finansirat BSP , radev , dB , pp . Eto gi. Susipaha zavoda v devnya , otide vsichko za metali na Petur nojarya.

8

НямасвободанаСловото

преди 1 година

Комунистите са изключили лайковете

7

Анонимен

преди 1 година

Единствено се чудя кой ще се разболее този път? Някой от подсъдимите или адвокатът?

6

Достатъчно комунари

преди 1 година

Е Баневи трябва да им додът минимум 40 години затвор

5

РукиВеарх

преди 1 година

Русофилите са заплаха за България.България е под русофилска окупация.Повечето партии са членове на бившата комунистическа партия Или чеда на комунистически функционери Довели ни и ни довеждат да вечната криза и разруха.Болшввики и русофили не искат България обединена За това е тази яростна кампания срещу Зеленски Лидер с качества , които дразнят русофилските изменници.

4

20 години затвор

преди 1 година

са им малко на тия комунисти...

3

Анонимен

преди 1 година

От българските олигарси няма нито един да бъде осъден! Това им е съдбата или се казваше късмет да живееш в счупена държава! Борисов на кол и след това обесен!

2

VladTepes

преди 1 година

Баневи са приложили теорията на проф. Ал. Томов за ширпотребата и не да извършили престъпление. Трябва делото да бъде прекратено.

1

Анонимен

преди 1 година

Да да да ..,.само ще го поогледа съда....чакаме да мине по давност.....ясноооооо.