Снимка: БГНЕС
fallback

„Това, което се казва - не мога да ги дефинирам в правна форма, но в човешка форма са глупости”. Това каза пред Нова телевизия бившият министър на енергетиката в кабинета „Петков” Александър Николов, на когото в сряда бяха повдигнати обвинения от прокуратурата.

Oще по темата

Обвинени бяха и един от неговите заместници, както и бившият шеф на „Булгаргаз“ Людмил Йоцов. Причината - нанесени вреди на държавния газов доставчик в размер над 88 млн. лв. Тримата са с мярка за неотклонение - "подписка".

Николов е категоричен, че в началото на войната българският потребител е плащал най-евтин газ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Славка Пенева

преди 1 година

Колкото повече политиците се бъркат в енергийния сектор в България, толкова повече затъва той. Нека не забравят,че едни от най-потърпевшите сме ние обикновения битов потребител, които като мен се радват и на най-малкото намаление на цената.

15

Анонимен

преди 1 година

До Ангелов И Киро и Асен да казат дали това са глупости! ТЕ СА РАЗПИСВАЛИ КРАЙНИЯ ДОКУМЕНТ СЛЕД НИКОЛОВ! БЕЗ ТЯХ КАК СА МИНАВАЛИ ТЕЗИ ДОКУМЕНТИ??????

14

Народняк

преди 1 година

Естествено, че ще каже нагло , че са глупости обвиненията! Нали Главният прокурор вече е кукла на конци - как само го овладяха!!! Гешев престана да се появява по телевизора и да казва как се грижи за народа. Вече се грижи за харвардските мошеници и Пинокио!!! Жалък чиновник се оказа Гешев и наистина трябваше да го махнат!

fallback