Снимка: БГНЕС
fallback

Обвиняемият М.А. бе признат окончателно за виновен за убийство в Борисовата градина в София, съобщават от прокуратурата. Той получи присъда от 20 години "лишаване от свобода".

Подсъдимият бе признат за виновен за това, че на 26.11.2019 г., в гр. София, парк "Борисова градина", умишлено умъртвил О. С., като му нанесъл множество прободно-порезни наранявания с нож в областта на шията и гръдния кош. Според държавното обвинение деянието е извършено с особена жестокост.

Oще по темата
С присъда от 2022 г. М. А. бе признат за виновен по повдигнатото обвинение и му е наложено наказание "доживотен затвор без замяна" при първоначален специален режим на изтърпяване на наказанието:

По жалба на защитата първоинстационната присъда бе изменена от Софийски апелативен съд, като на подсъдимия е наложено наказание "лишаване от свобода" за срок от 20 години при първоначален строг режим на изтърпяване. Изменената присъда е влязла в сила.

СГП незабавно предприе действия за изпълнение на наложеното наказание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 1 година

Баси информативната статуя. То пълен хоризонтален и вертикален анализа на случая. Бравос.

21

Анонимен

преди 1 година

В България въобще има ли правосъдие, човек вече силно се съмнява. Ученика който там уби друг ученик, Йоан ли какъв ли беше, го измъкнаха и в повечето случаи правосъдието е на страната на престъпника. Така държавата ще изчезне.

20

АнонимеН

преди 1 година

ПАРКА НА УЖАСИТЕ! 4 УБИЙСТВА В РАМКИТЕ НА 10 ГОДИНИ! ЯНА , ЕДИН УТРЕПАН СТУДЕНТ, ОНОВА НАМУШКАНОТО МОМЧЕ ЗА ДА БЪДЕ ОБРАНО И СЕГА Е ТОВА :D

fallback