Снимка: БГНЕС
fallback

Софийска районна прокуратура внесе обвинителен акт срещу 38-годишна жена, противозаконно присвоила парична сума в размер на 43 620 лева.

Това се е случило в началото на октомври 2017 г. Обвиняемата била управител на бензиностанция в София и разполагала с достъп до системи за плащане. Тя направила 14 превода на пари чрез нея от сметката на бензиностанцията към депозит по своя игрална сметка, като след това не внесла посочената по-горе сума в касата на бензиностанцията.

Управителят на фирмата открил, че в касата не са внесени парите и разговарял с жената. Тя си признала какво е направила и му обещала, че ще върне цялата сума, но успяла да върне само част от нея и през 2021 г. той подал сигнал в полицията за деянието.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление. В хода на разследването са направени експертизи и са разпитани свидетели.

Делото срещу обвиняемата продължава в Софийски районен съд.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

как хубаво

преди 1 година

звучи- присвои

16

Анонимен

преди 1 година

Жертва на хазартната реклама на "спорта". Да се спре всякаква реклама на хазарта. Забраниха рекламата и взеха бизнеса на Божков и веднага пуснаха неговите бивши приятели да обират народа. Този безсмислен спорт не прави нищо за държавата. Ритнитопковците и бухалкаджийките ядат парите на ограбения от хазарт народ.

15

от Плевен

преди 1 година

Миналата година моят синковец направи толкова много поразии на тема пари; всичките ми спестявания той ги пропости, като е посочил дебитната ми сметка на картата, а тя беше блокирана преди години ..! Взе бързи кредити, от всички възможни места ..! Навсякъде се забърка, нищо не ми прости ...! Думи нямам, нито ми се живее, нищо ..! Въобще не работи, голям мързел, по цяла нощ е на улицата ... Просто незнам какво да правя ...

fallback