Снимка: БГНЕС
fallback

Окръжната прокуратура в Перник започва разследване по образувано досъдебно производство за палеж. Вчера, около 13:40 ч., в Районно управление на МВР в Трън е постъпила информация за изгорял лек автомобил и открити в него три трупа, съобщиха от прокуратурата.

Oще по темата

Дежурна оперативна група от Областна дирекция на МВР в Перник незабавно е посетила местопроизшествието в гористата местност между селата Рани луг и Насалевци, община Трън, в района на граничната пирамида. Заедно с полицаите в огледа са участвали служители на дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" в областния град и лекар.

Установено е, че превозното средство, марка "Сузуки Витара", е собственост на Н. А. (на 22 години). По първоначални данни освен него, жертвите на палежа са Д.Д. (на 26 години) и О.С. (на 18 години).

Тримата се занимавали с бране на трюфели. В багажника на автомобила са открити скелети на две животни.

Причините за възникналия пожар са в процес на установяване. Очаква се заключение от аутопсията на телата на загиналите. Работата по случая продължава под надзора на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

КАКВИ СА ЖИВОТНИТЕ

преди 1 година

КУЧЕТА ИЛИ ДИВЕЧ ?

4

Анонимен

преди 1 година

абе тези да не се окажат каналджии? До Сръбската граница ужким на бране ама на евро от преминаващите талибании

3

?!?

преди 1 година

Започна овладяване на печелившият бизнес с трюфели, разкарват шанаджиите. От определени кръгове с интереси в горите. Разбираи мафиотски кръгове.

fallback