Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Националното следствие поема разследването на инцидента, при който тежко пострада полицай и бе откаран в много тежко състояние в болница. Това заяви за БТА говорителят на главния прокурор Сийка Милева.

Oще по темата
До момента е установено, че преследването на буса със софийски номера, в който е имало 10 мигранти, е започнало на магистрала "Тракия" при Ихтиман. На входа на София, до Казичене, полицията е направила опит да спре буса, като препречи пътя му.

Шофьорът, български гражданин, не е спрял и се е блъснал в полицейските коли, каза Милева и посочи, че разследването ще се води от градската прокуратура в столицата.

По информация на БНР водачът на буса, който се вряза в микробус на жандармерията по-рано днес, е криминално проявен и то с множество криминални регистрации. Мъжът е от София, на 43 години. Според непотвърдена информация той е неправоспособен  - няма шофьорска книжка в момента.

В понеделник, по друг случай, районният съд в Трън е задържал за постоянно двама души в ареста по обвинение за каналджийство и опит да прекарат през границата със Сърбия 26 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

доваршаваиназад

преди 1 година

Абе никакво инфо за варшавската убавица дето уж летеше с 200 по магистралата и я хванаха чак в Драгоман!Да не е отлетяла за Варшава,а?А може и да е в Банкя,а?

93

Съд

преди 1 година

В Гърция за трафик дават 20 години и делото минава за два месеца, а тука условна след години влачене на делото . Да се започнат промените от съд и прокуратура. Аз ако знам, че за една вечер ще изкарам 10 000 евро и евнтуално след години може да ме осъдят на 1 година условно и глоба от 1000 лв. , ми познайте.

92

Анонимен

преди 1 година

А защо водачът на автобуса с мигрантите не е застрелян ,след като не е спрял за проверка ??? Докога ще гинат полицаи, които трябва да стрелят по престъпниците, а не да гинат под колелата на техните бусове ?

fallback