94

доваршаваиназад

преди 1 година

Абе никакво инфо за варшавската убавица дето уж летеше с 200 по магистралата и я хванаха чак в Драгоман!Да не е отлетяла за Варшава,а?А може и да е в Банкя,а?

93

Съд

преди 1 година

В Гърция за трафик дават 20 години и делото минава за два месеца, а тука условна след години влачене на делото . Да се започнат промените от съд и прокуратура. Аз ако знам, че за една вечер ще изкарам 10 000 евро и евнтуално след години може да ме осъдят на 1 година условно и глоба от 1000 лв. , ми познайте.

92

Анонимен

преди 1 година

А защо водачът на автобуса с мигрантите не е застрелян ,след като не е спрял за проверка ??? Докога ще гинат полицаи, които трябва да стрелят по престъпниците, а не да гинат под колелата на техните бусове ?

91

Анонимен

преди 1 година

Бях граничар 86-88г как беше, за хванат жив нарушител (ти решаваш) 10 дни дом. отпуск,за убит 15 дни дом.отпуск и сп.почивка.Веднанага след казарма бях полицай как спирайх такива коли спира се мпс по голямо ,като камеон или автобус перпендикулярно и нарушителя спира повярвайте ми.

90

милю фуражката

преди 1 година

регистриайте го за пореден път, да се запознае с още някой, когото случайно не познава от полицията и да бега да вилнее на воля

89

Едно към едно

преди 1 година

На 43 години и без книжка...този е лилав!

88

Анонимен

преди 1 година

Цялата държава се е разпаднала.Пълен хаос!Дрогирани пияни шофирит,криминално проявени прекарват нарушители на държваната граница,полицай блокират шосета и загиваПълна неадекватност!Дупетати гледат ден да мине друг да дойде ама надницана им е 600 лева.

87

Te4o

преди 1 година

ДНЕС.БГ със заглавието на статията нас читателите ли ни питате да ви кажем отговора или някой друг? За един прЕятел питам...

86

Анонимен

преди 1 година

Скоро ми казаха, че в БГ за трафик на хора, на тези въпросни шофьори им дават условна присъда, ако нямат други провинения.

85

Евро-Атлантик

преди 1 година

Клетите и мили бежанци .....:(

84

Анонимен

преди 1 година

Добре де, нашите нямат ли шипове, защо всеки път спират нарушителите на таран?! Оня от среща и със Смарт да е, ако кара със 100+ пак ще ти изкърти зъбите в спрелия бус. Физика 5 клас.

83

Анонимен

преди 1 година

Ами нормалното развитие на нещата предполага, че шофера повече няма да седна в кола, защото ще прекара остатъка от мижавия си живот в панделата. Елементарно.

82

123

преди 1 година

Е, браво на слугите министри на чорапа!И на лакейте на гешев, и на всички шапкари с вакуум между ушите!Честито, направихте държавата като GTA 5 online сървър!

81

999

преди 1 година

КОЛКО ПОЛИЦАИ ТРЯБВА ДА УМРАТ, ЗА ДА СЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ " ПРЕПРЕЧВАНЕТО НА ПЪТЯ " Е НЕРАБОТЕЩО И ОПАСНО ЗА ЖИВОТА НА ПОЛИЦАИТЕ?!? НЯМА ЛИ ДРУГ НАЧИН?

80

Недоумение

преди 1 година

Естествено, че някой с криминално минало, ще се занимава с трафика на хора. Вие, какъв очаквате да е, някой депутат ли? Те достатъчно крадат от народа си и от еврофондовете, в пъти повече от един такъв трафикант.

79

Факт

преди 1 година

Скоро за един пратиха барети с бронирани коли, а за терористи бусове!?

78

Анонимен

преди 1 година

Дано каналджията да изгние в затвора. И дано е смлян от бой от колегите на ранения полицай.

77

Анонимен

преди 1 година

абе ако някой от нас, такъв беличък европеец, намачка с бус полицаи в Сирия, Иран или друга държава надолу от нас, какво ли ще му се случи?

76

Анонимен

преди 1 година

аллах го е накарал да не спре казал му е няма да спираш мойто момче след малко идваш при мене ето ги девствениците чакат

75

ДА АМА НЕ

преди 1 година

1. Буса не е на жандармерията, а на отдел СПС при СДВР.2.Подавайте вярна и праверена информация.3. Директора на СДВР какво чака. Къде е неговата оставка?Долен плъх.