Снимка: Pixabay
fallback

Привлечен като обвиняем за умишлено убийство на швейцарския бизнесмен Удо Ланге в пернишкото село Кладница е 57-годишният Б.П., съобщиха от прокуратурата.

Oще по темата

Смята се, че той е бил в интимни отношения със съпругата му Елизабет и е работил в хлебопекарната на семейството в "Делта Хил", съобщава Нова тв. Той е задържан за срок от 72 часа.

На този етап информацията за това как е извършено престъплението е противоречива.

Смъртта на постоянно пребиваващия у нас чужденец бе причинена на 11 август. 

Сигнал в полицията подаде към 20:30 ч. същия ден съпругата му, която го намерила на пода в гаража. Аутопсия на следващия ден установи прободна рана в белия дроб.

В хода на разследването са извършени огледи на местопроизшествието, проведени са разпити на свидетели, иззети са записи от камери за видеонаблюдение, назначени са експертизи.

Предстои прокуратурата в Перник да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо обвиняемия за тежкото престъпление.

От МВР обявиха, че тялото на мъжа е било преместено, а дрехите му – сменени и че има заподозрян кръг от хора за убийството. От държавното обвинение обаче отрекоха да имат доказателства за тези твърдения.

Още по случая вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

31

Фъки Долара

преди 1 година

Има нещо скрито. Богат швейцарец ще се забие в пернишко село ?! По голяма тъпня няма.Всеки по богат човек ще си купи къща на Малдивите и ще си бара дедовия.

30

пуйката

преди 1 година

На 57 си търсен от жените,ако имаш пари.Представата за живота,който го очаква е на път да се обърне на 180 градуса в реалността.Дори може и той да стане жена.

29

анал-лизатор

преди 1 година

До Анонимен За друг пищов става дума бе експерте - наричан още чушката

fallback