Снимка: БГНЕС
fallback

Полицаи от районното управление на МВР в Бяла спасиха 15-годишно момиче, което искало да се самоубие. Сигнал е подаден в 11 часа на тел. 112.

Жена е съобщила, че девойката прави опит да скочи от моста над Янтра близо до село Ценово. Дежурният служител незабавно е насочил натам полицейски екип от двама служители.  При пристигането си полицаите видели, че момичето виси от външната страна на парапета на моста, хванато за ръце и веднага я изтеглили и прехвърлили от другата страна, информира "24 часа".

Oще по темата
Момичето е колабирало, но екип на спешна помощ, който също е пристигнал на място, го е откарал в болницата, където е настанено за оказване на медицинска помощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Анонимен

преди 2 години

виновни са американците !

23

истина

преди 2 години

Еийй тия милиционери // полицаи // не спират да убиват и правят геноцит на българското население ..... Спасението е бягане на ЗАПАД с цялото семеиство и забравяне на тази държава АМИН АМИН АМИН

22

IQ 3.14

преди 2 години

21, по читалищата като копипастят директно от бюлетина на МВР, намират произволна снимка с полицейска кола и я слагат да им светне "зелено" на уизарда, че статията има снимка. от долу по принцип е редно да се пише "снимката е илюстративна", но тук са богопомазани и с връзки всички лелички и директори на водопад, така че не считат за нужно да се наведат до толкова.

fallback