Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

На 30.03.2022 г. в Специализираната прокуратура е постъпил сигнал от административния секретар на ПП ГЕРБ. В него се излагат твърдения за евентуално извършени престъпления по служба от лица, заемащи висши публични длъжности.

Oще по темата

В сигнала се твърди за вероятно извършени незаконосъобразни действия, относно образувано досъдебно производство от Главна дирекция „Национална полиция“ в МВР, при което са задържани за срок до 24 часа Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова.

Прокурор от Специализираната прокуратура е разпоредил извършване на проверка по случая. От Софийска градска прокуратура са изискани информация и документи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

до к.10

преди 2 години

Искал си да кажеш: Тъжна Българио, не случи на управляващи, съдебна и законодателна власт. Тридесет и две години ни управляват правителства кое от кое по-некадърно и по-продажно и корумпирсно. Начело на Прокуратурата е завършил за милиционер в Симеоново, когото ББ и С.Цацаров ни го натресоха, а всички прокурори и следователи вкупом го избраха. Сега той се е запънал като рак на бързей и хич не ще да си ходи. А депутатите са като орел, рак и щука и немалко от тях са неуки, горките

21

Анонимен

преди 2 години

Спецпрокуратурата от вчера я няма, така че сега всички усилия ще бъдат насочени към това бившият възпитаник на Милиционерската школа Сименово, бивш шеф на Спецпрокуратурата, определен от ББ и СЦ за гл.прокурор пред хиляди възпитаници на Юридическия факултет на СУ, да бъде отстранен от поста му.Причини: несъответстващо образование за юрист. Като шеф на Спецпрокуратурата обвинил невинни лица и заедно със СНС и АСНС съдили над 2 г. същите; незаконно навлизане на СпП в президентството и други умишл.

20

Анонимен

преди 2 години

Марш в затвора!!! Боко заедно с Мата Хари всеки петък арестуван.

fallback