Снимка: БГНЕС
fallback

В Софийска районна прокуратура е внесен обвинителен акт в съда срещу 38-годишен мъж, пребил и заплашил жена си със смърт, съобщиха от Софийска районна прокуратура.

На 17.01.2021 г. около 12,00 часа, на етажна площадка в блок в столичния ж.к.“Дружба 2“ , обвиняемият Т.Ш. принудил И.Г. да претърпи нещо противно на волята си - остригал част от косатa ѝ с електрическа машинка, като употребил за това сила, изразяваща се в нанасяне на удари в областта на главата. След това обвиняемият се заканил с убийство на жената, като й казал: „Ще те убия и ще те излежа, а детето ни ще остане без родители“ и тази закана възбудила основателен страх у И.Г. за осъществяването ѝ. 

Oще по темата

По случая е образувано досъдебно производство, делото срещу обвиняемия ще продължи в Софийски районен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

45

пияница мистик

преди 2 години

Аз пък изобщо не съм ревнив. Тази най-вероятно му е изневерявала, това е стандартното наказание с бръсненето на главата на комплексираните мачовци. Щом ми изневерява, значи вече не ме обича или не си върша мъжката работа както трябва. Нали си имам любовница от 3 години. Мъжът и изобщо не я поглежда, зает е да върти бизнес, а тя вечер спи с дъщеря си, а не при него. Е то какво се очаква в такива случаи?

44

Анонимен

преди 2 години

"Софийска районна прокуратура!!!...делото срещу обвиняемия ще продължи в Софийски районен съд." - чудех се кога СРП ще образува ДП, и то ще се гледа в друг съд освен в СРС, при положение, че обвиняемия е от София. Как ги пишат нещата - направо се изумявам.

43

Анонимен

преди 2 години

Как така е пребил косата на жена си и я остригал?

fallback