Снимка: БГНЕС
fallback
Внесоха обвинителен акт в съда срещу 28-годишен мъж, причинил средна телесна повреда на жена.
 
На 17 юни 2021 г. около 18:30 часа в двор на къща на ул."Владимир Куртев" в София, обвиняемият Е.К. нанесъл удар с юмрук в областта на лицето на С.А. От удара жената получила контузия и хематом в областта на горната челюст и брадата, както и счупване на долната челюст, съобщиха от пресцентъра на Софийската районна прокуратура, предаде Bulgaria ON AIR.
 
По случая е образувано досъдебно производство.
 
Установено е, че до агресията се е стигнало, след като Е.К. крещял в двора на пострадалата и се опитвал да разруши кофражни платна, подготвени за изграждането на колони, с които обвиняемият не бил съгласен, а жената се опитала да го успокои.
 
Предстои делото срещу Е.К. да продължи в Софийския районен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

Анонимен

преди 2 години

Демократичното поколение е много зле. Седнал да се прави на мъж пред една жена. Сигурно ако имаше един бабите насреща щеше да подвие опашка. Жената си е била в нейния двор и той няма право да влиза там, нормалните съдилища ще тръгнат от там и ще го осъдят за всички прегрешения по отделно и ще натрупа доста години.

31

До дедо

преди 2 години

Виж, пич, виждам, че искаш да си готин, *** те е страх от последици при сблъсак в тежка категория и сал на безопасно си отваряч. Не се коси. Имам решение. Хващаш една мравка и я сбъркваш от тупанка. После идваш тука, хвалиш се що мравката да си е мерила къде оди, че си сръдлив и да а мислила бе, и си много як, щото си я сгънал на 2 таа мравка. Ем че се дуеш. Ем ората ша са забавляват къф си як мъж, ча дрънкяш.

30

Дядо Стефчо

преди 2 години

Страшен мъжкар. Другия път да нарита пинчер. Какви са тези мъже. Това мъж ли е въобще?

fallback