Снимка: БГНЕС
fallback

Задържан е 55-годишен мъж, обвиняем за блудство с 9-годишно момиче в новогодишната нощ в хотел в област Смолян, съобщиха от Апелативната прокуратура в Пловдив.

Районната прокуратура в Смолян е привлякла като обвиняем 55-годишен мъж. С постановление на Районната прокуратура е задържан за 72 часа.

Блудството е извършено около 1:30 часа на 1 януари в хотел в село в област Смолян. За случая е подаден сигнал, след което незабавно са започнали действия по разследването, уточняват от държавното обвинение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

До Мишо

преди 2 години

Най-вероятно е било с родителите си. Били са в ресторанта, а детето е искало да се качи до стаята за нещо и е отишло само. Най-лесно някой пиян по коридора да го дръпне. Като бяхме малки играехме от 5-6 годишни навън сами до тъмно, а сега нашите деца ги водим поне до 5 клас до училището и ги взимаме, а не познавам някой родител, който да си пуска такова малко дете само навън. Ако е от тъмната боя вече е друго. Тяхните "традиции" няма да коментирам.

9

Митев

преди 2 години

А какво ще каже МВР за раждащите 14-15 годишни? Или те забременяват от въздуха в маалата?

8

Хаха

преди 2 години

А не може ли да е бил чист кратунистанец, горд наследник на онова племе, дето като се е наблъскало в Европа от и то не знае от коя дива монголска или тюркска пустош, и е станало известно на цивилизованите народи, че има най-близки взаимоотношения с конете си?

fallback