Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Прокуратурата ще призове министъра на вътрешните работи Бойко Рашков като свидетел по разследването за строежа на магистрала "Хемус". Това съобщи говорителят на Софийската градска прокуратура Десислава Петрова, цитирана от БТА.

Oще по темата
Причината за искания разпит е интервю на Рашков от 23 декември, в което той заявява, че знае къде са отишли парите за строежа на магистралата.

От думите на Петрова стана ясно, че освен за пране на пари, прокуратурата наблюдава и още едно разследване - за данъчно престъпление. Тя обясни, че вероятно това е предикатното престъпление.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

121

По-важно е

преди 2 години

Кой е субектът на главното престъпление, а не какви са му предикатните престъпления. Всички знаем, че основният му предикат е Тиква.

120

Анонимен

преди 2 години

Напълно нормално е да бъде извикан, след като твърди, че разполага с информация, която обаче не е предоставена от МВР на прокуратурата. След като твърди, че знае, трябва да го съобщи. И показанията пред прокурор не са като дрънкане по медиите, за тях се носи отговорност.

119

СССР

преди 2 години

Рашков си знае за него си, къде са парите, попитайте 1000 човека на улицата, ще кажат същото, ще му пръдн.. Е на уияяяя Каскета, ама сега Тиквата и Каскета се вкараха в беля, сега ще видят кон боб яде ли,ще видят как правят Румънците.

fallback