Снимка: БГНЕС
fallback
Софийският апелативен съд реши да остави за постоянно в ареста Борислав Колев, който е обвиняем за изпиране на над 53 милиона лева от парите за строежа на магистрала "Хемус", съобщи Нова тв.
 
По време на първото заседание, Борислав припадна в съдебната зала, докато съдията четеше определението, с което се решаваше дали да остане в ареста.
Oще по темата
Според обвинението, Колев е участвал в създаването на мрежа от фирми, като набирал хора за фиктивни управители. След това по сметките на тези дружества били превеждани милионите за "Хемус".
 
"Искам да предам съобщение от името на брат ми. Той би желал лична среща с вътрешния министър Бойко Рашков и, ако прецени, Иван Гешев, тъй като брат ми разполага с информация от съществено значение по повод разследването. Смятам, че никой не мисли, че брат ми е крайният получател на тези 53 млн. лева.  Отговорете си, след като става дума за такива мащаби. Дайте си сметка за хората, интересите и влиянията, които са замесени. Няма да бъда по точен", заяви братът на обвиняемия Иво Колев пред медиите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 2 години

Тоя трябваше да каже и пред журналистите ,и ако знае кой е получателя

37

Анонимен

преди 2 години

Пазете го от герберската мафия. Дайте му имунитет и да разкаже за герберските далавери и да ги вкара в затвора.

36

Ясно е

преди 2 години

Мисля, че няма човек на когото да не му е станало ЯСНО, че такива случаи на ужасни кражби, от които са ощетени деца, възрастни, работещи хора, инвалиди, хора със здравословни проблеми, деца без родители, и т.н. Или с две думи 90% от хората в България, са отивали в едни 10% от кръга на всички оправляващи. Размерите на тези злоупотреби или наречено КРАЖБИ, са толкова големи, че дори и дубайски шейх няма тези пари. До когато не се доведе до арестуван и осъден за тези нагли кражби,ще се продължава!

fallback