Снимка: БГНЕС
fallback

Окръжният съд в Хасково определи мярка за неотклонение "задържане под стража" за стрелеца-беглец от село Сърница Бейсим Салиф на 55 г.

"Не съм виновен. Искам да ме пуснете в къщи", заяви той пред съда, но магистратите решиха, че има опасност да се укрие или извърши друго престъпление, ако бъде оставен на свобода.

Това стана в открито заседание по делото. Салиф е разследван по три обвинения - за опит за убийство на съседа си Мюмюн Мюмюн, за закана за убийство спрямо него и за държане на незаконно оръжие.

Oще по темата
Този понеделник в 18,40 часа дългогодишният съседски конфликт за пашата на животни на Салиф с фамилията на Мюмюн прерасна в свада и сбиване.

Криминално проявеният стреля с пушка срещу опонента си, рани с нож жена му, и избяга в гората с друга незаконна пушка. След това в тъмната част на деня той стреля и към дошлите да го задържат полицаи, припомня БТА.

На следващия ден при полицейската операция за задържането и неутрализираното му участваха над 200 служители на МВР от различни служби и ловци. Беглецът обаче бе задържан първо от овчар в землището на кърджалийското село Черноочене, когото също заплашил, а след това и от органите на реда.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Лален

преди 2 години

До номер 9- имаш добра посока на мислене. Аз също мисля че пропагандата е с цел да се обезоръжи народа и да извземат всичкото оръжие. Явно ги е страх от това което предстои. Да му мислят гражданчетата по моловете те са "жертвените агнета"

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21 - Считай го за тренировка. 90% от полицията ни не е готова за подобни акции. Ако имаме сериозни проблеми, не ми се мисли. Повечето ще хвърлят патлаците и ще се разбягат.

22

Анонимен

преди 2 години

Такива като тоя батко Бодко ги трепаше като мухи с базуката

fallback