Снимка: БГНЕС
fallback

Софийският градски съд ще гледа въззивната мярка на Андре Токев днес. Шеф готвачът бе привлечен към наказателна отговорност за шофиране след употреба на алкохол. Той бе задържан за 72 часа, след като полицията го хвана да шофира пиян на Околовръстното шосе в София буквално по джанти. На обвиняемия бе постановена мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 3000 лева, а Софийската районна прокуратура протестира определената мярка.

Oще по темата

След като бе пуснат под гаранция Андре Токев се извини във фейсбук профила си, като заяви, че изразява публично позицията си за инцидента, тъй като го дължи на всички, които го подкрепят и на всички онези, които вярват в каузите, които той следва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

27

Кико

преди 2 години

Защото е готвач и кара пиан- доживотен! Друг убива журналист надрусан : много ама много строго мъмрене! Мамооо...о!

26

Анонимен

преди 2 години

Наричайте го вече Ариел Токев, защото ще влиза в затвора.

25

Анонимен

преди 2 години

Германецът продължава напред към безусловната капитулация. Фюрерът го зове, той кара първо по джанти, после по спирачни дискове. Капитулирен - найн!................ После плюе Русия, Сталин в документалните си филми цял живот. Яд го е на Русия и Сталин, че са хо хванали да върши престъпления срещу човечеството.

fallback