Снимка: БГНЕС
fallback

Оставиха под домашен арест 18-годишният Никола Михайлов. Той е обвинен за причиняването на тежката катастрофа в началото на месеца, при която пострадаха три млади жени.

Решението е на Окръжен съд – Стара Загора.

Магистратите оставиха без уважение протеста на прокуратурата. От държавното обвинение искат най-тежката мярка „задържане под стража“ с мотива, че целта на мярката е да осигури безпроблемно протичане на разследването и не следва да се приема като наказание и присъда.

Oще по темата
Според съда устройството  за електронното наблюдение гарантира, че няма опасност обвиняемият да се укрие или извърши друго престъпление, съобщава БНР.

По-рано през деня главният прокурор Иван Гешев се срещна с близките на пострадалите. Той съобщи, че Върховна касационна прокуратура ще вземе под специален надзор пътнотранспортното произшествие.

Определението на Окръжен съд - Стара Загора е окончателно и не подлежи на протестиране или обжалване.  

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

мак

преди 2 години

Пак ме изтрихте. Голям сайт, голяма работа сте. Май сме длъжни да пишем, че бг правосъдието е най-справедливо, а съдиите са най-честни хора.

10

Анонимен

преди 2 години

Интересно ако някой беше роднина на съдията ,Ко ли ще от съди

9

Красимир Иванов

преди 2 години

Не знам кой съдия го е решил и що за човек е? Но се моля докато си почива в къщи и за разкош и по-бързо минаване на времето си дрифти, да мине през децата на този съдия. Много се моля съдията да е семеен и да има деца!!!!

fallback