Снимка: БГНЕС
fallback

Софийският градски съд остави в ареста Любомир Яков, заплашил с убийство председателя на Народното събрание Ива Митева.

Oще по темата
Досега 26-годишният Яков беше под домашен арест на адреса на баба си в Стара Загора.

Тази сутрин обаче се появи информацията, че той не може да бъде намерен. При проверка от служител на МВР баба му заявила, че той не се е прибирал от 31 август.

На 8 септември Яков е установен в компютърна зала в Стара Загора. От същата зала е била изпратената и заплахата към председателя на парламента. Там е и заловен от полицаите.

След установяването му, Янков беше доведен в София. В съдебна зала мъжът заяви, че нямал умисъл и поиска по-лека мярка - "домашен арест". Обвинението обаче настоява за постоянен арест, каквото бе и решението на съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 2 години

какво невероятно геройство от МВР целия ресурс за един блогер фейсбук чатър .. Тошкооо яла ми върни данъците бабин и плати тая операция от доходите на 7/8-ми

34

Анонимен

преди 2 години

Значи този го арестуваха, а Спасов-любовника на дончева, го пуснаха след като спря метрото, въпреки, че е терористи и уплаши хиляди пътуващи в метрото??? Я, да пуснете човека, и да арестувате Спасов за тероризъм, Африканския за заплахи, Канадеца за нарушение на Конституцията и измами за милиарди, оная за двете къщи за гости за измама с евро фондове, Спецов за измама на НАП за 1.5 милиона, Кацата за геноцид при криза...

33

Анонимен

преди 2 години

Дставиха в ареста този, очевидно психично болен, който е писал глупости на една некадърна и фъфлеща булонка. Но, след платените протести мастите адвокати извадиха от затвора, уж като много болни, баневи, минюви, бобокови и т.н. крадци, измамници и убийци. Нещо повече, сега в полза на същите мутри и олигарси ще закрият специализираните съд и прокуратура, за да ги отърват от затвор и конфискация на заграбеното. Проклети да сте: платени протестъри и журналисти, уж нови политици и олигарси!

fallback